Λευκό πουκάμισο: Πως να το φορέσεις στο νησί και στην πόλη με ρούχα που ήδη έχεις

Το λευκό πουκάμισο είναι το κομμάτι που δεν αποχωριζόμαστε ποτέ, όποια εποχή του χρόνου κι αν διανύουμε. Είναι το κομμάτι που φοράμε ακόμα και όταν η θερμοκρασία ακουμπάει τους 40 βαθμούς. Γιατί; Γιατί έχει αυτήν τη μαγική ιδιότητα να μας δροσίζει λόγω υφάσματος και χρώματος. Στην ουσία μιλάμε για ένα timeless piece που κατά πάσα πιθανότητα έχεις εδώ και χρόνια στην ντουλάπα σου για δύο πολύ σημαντικούς λόγους: α) μπορεί να αποθεώσει ένα σύνολο χωρίς πολλά – πολλά και β) σε βγάζει από πολλά στιλιστικά διλήμματα.

Έτσι, αυτήν τη φορά αποφάσισα να σου προτείνω μερικά styling tips ώστε να το φορέσεις με το σωστό τρόπο στο νησί και στην πόλη, με κάθε κομμάτι που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου. Το λευκό πουκάμισο θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο στιλ σου και στη… βαλίτσα σου κι εσύ πρόκειται να το φορέσεις όπως το αναδεικνύουν τα fashion girls παγκοσμίως!

 

Με mini φούστα στην πόλη: Επέλεξε μια φούστα με πιέτες και σε ανοιχτό χρώμα και συνδύασε αυτά τα δύο κομμάτια με μια summer bag και neutral μπαλαρίνες. Κάνε πιο lux το σύνολό σου με χρυσά κοσμήματα και cateye γυαλιά ηλίου.

 

Με mini φούστα στο νησί: Διάλεξε μια denim φούστα για να δημιουργήσεις αυτό το navy αποτέλεσμα. Ολοκλήρωσε με τα αγαπημένα σου σανδάλια και round frame γυαλιά ηλίου που προσδίδουν ένα ’70s style.

 

Με midi φούστα στην πόλη: Αν έχεις μια φούστα με ιδιαίτερο pattern, πιέτες και λίγο glam, τότε το λευκό πουκάμισο είναι ο πιο τέλειος σύντροφος. Ολοκλήρωσε το σύνολό σου με ένα ζευγάρι strappy sandals και απόλαυσε τις βραδινές βόλτες στην πόλη.

 

Με midi φούστα στο νησί: Άνοιξε τα κάτω κουμπιά του πουκαμίσου και δέσε κόμπο τις άκρες ώστε να δημιουργήσεις το crop αποτέλεσμα που βλέπεις στη φωτό. Από κάτω βάλε μια λινή φούστα και δερμάτινα slides σε ουδέτερο χρώμα.

 

Με σορτς στην πόλη: Διάλεξε το αγαπημένο σου σορτς ή ακόμα καλύτερα ένα denim σορτς. Το look σου θα γίνει πιο urban αν προσθέσεις medium heel πέδιλα και μια δερμάτινη τσάντα σε oversized μέγεθος ιδανικά.

 

Με σορτς στο νησί: Μπορείς να διαλέξεις ένα σορτς που να έχει λευκό χρώμα, για να μπορείς να “παίξεις” με τα αξεσουάρ. Σε αυτήν την περίπτωση φοράς μια wooden bag, ένα πολύχρωμο μαντήλι στα μαλλιά ή turban ή headband και σε παπούτσι μπορείς να διαλέξεις σανδάλια ή εσπαντρίγιες.

 

Με τζιν στην πόλη: Σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις μια casual chic εμφάνιση στο γραφείο ή γενικά κάπου στην πόλη, φόρεσε το πουκάμισο με ένα χαλαρό τζιν (για να μην σε ζεσταίνει), ένα ζευγάρι θηλυκές γόβες και μια tote bag.

 

Με τζιν στο νησί: Στα περισσότερα νησιά έχει λίγο κρύο το βράδυ. Για αυτό λοιπόν μπορείς να φορέσεις το πουκάμισο με ένα χαλαρό crop τζιν, ένα ζευγάρι μαύρα slides και μια ξύλινη τσάντα. Πρόσθεσε έξτρα στιλ στο σύνολό σου με χρυσά βραχιόλια.

 

Με παντελόνι στην πόλη: Φόρεσε το λευκό πουκάμισο με το αγαπημένο σου παντελόνι και πρόσθεσε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες εσπαντρίγιες που θα κάνουν το αποτέλεσμα πιο κομψό και θα δώσουν extra ύψος στη σιλουέτα σου. Μπορείς να ολοκληρώσεις το σύνολό σου με μια mini bag κι ένα και να δέσεις πάνω της ένα μαντήλι.

 

Με παντελόνι στο νησί: Ένας stylish συνδυασμός είναι να φορέσεις το πουκάμισο με ένα αέρινο παντελόνι, δερμάτινα slides και τσάντα.

 

Λευκό πουκάμισο στην παραλία: Είναι ότι πιο stylish και άνετο μπορείς να επιλέξεις για να βάλεις πάνω από το αγαπημένο σου μαγιό. Μπορείς να το συνδυάσεις με vintage και ψάθινα αξεσουάρ και να πετύχεις στιλιστικό τζακ ποτ.

 

Extra Styling Tip: Φέρε τα εμπρός πίσω! Φόρεσε δηλαδή το πίσω μέρος του πουκαμίσου μπροστά, και το μπροστά μέρος του να βρίσκεται στην πλάτη σου. Άφησε ξεκούμπωτα τα κουμπιά και και δέσε έναν κόμπο με τις άκρες.

Read More

And More