Λευκό τζιν: 12 νέοι τρόποι να το φορέσεις και να απογειώσεις το στιλ σου

Λευκό τζιν! Ένα αγαπημένο κομμάτι που φοράμε περισσότερο την Άνοιξη και το Καλοκαίρι, όταν ο καιρός μας το επιτρέπει φυσικά και δεν “ακουμπάει”… τους 45 βαθμούς Κελσίου. Η κάθε μια το έχει σε γραμμή που ταιριάζει στη δική της σιλουέτα. Skinny, boyfriend, mom, ενώ οι πιο cool έχουν στην “κατοχή” τους μια λευκή τζιν σαλοπέτα. Μπορεί αυτό το daily item να το έχουμε από πέρσι (μπορεί και πρόπερσι) ή μπορεί να το αποκτήσαμε και φέτος, λόγω νέων τάσεων.

Όπως και να έχει, αν αναζητάς “φρέσκους” τρόπους να αναδείξεις αυτό το κομμάτι, εμείς σου έχουμε τη λύση. Μέσα σε αυτό το θέμα θα βρεις τα πιο in fashion street styles που τσεκάραμε στο pinterest, τα οποία θα γίνουν και ο στιλιστικός σου οδηγός. Λευκό τζιν σε συνδυασμό με flats, πέδιλα, σανδάλια, για daily ή night looks. Πολλές ιδέες, πολλά styling tips, για εσένα που θες να είσαι στιλάτη φορώντας αυτό το denim κομμάτι…

Το αγαπημένο σου λευκό τζιν μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με sneakers, αρκεί να είναι σε γήινο χρώμα. Σέταρε ένα t-shirt και κράτησε μια mini tote για ultra stylish αποτέλεσμα. Αν νιώθεις ότι κρυώνεις, το ιδανικό πανωφόρι σε αυτήν την περίπτωση είναι ένα με snake effect μοτίβο. Τα ουδέτερα χρώματά του πηγαίνουν πολύ στο σύνολό σου και μπορούν να σε “συντροφέψουν” ακόμα και στο γραφείο, αν δεν έχει dress code.

Σου έχω αναφέρει αρκετές φορές ότι το tom boy look έχει τον απόλυτο πρωταγωνιστικό ρόλο στις daily εμφανίσεις μας. Αν είσαι τέτοιος τύπος, μην διστάσεις να συνδυάσεις το λευκό σου τζιν με το σιέλ πουκάμισο του αγοριού σου και τις αγαπημένες σου εσπαντρίγιες, Σε αυτήν την περίπτωση μπορείς να ολοκληρώσεις με aviator sunglasses και ένα διακριτικό χρυσό κόσμημα στο χέρι ή στα αυτιά. Σε καμία περίπτωση όμως στο λαιμό.

Το mom jeans έκανε την εμφάνισή του και σε λευκό χρώμα. Και η αλήθεια είναι ότι μας έψησε πολύ. Σε αυτήν την περίπτωση επιλέγεις vintage look και λίγο πιο urban. Οπότε, ξέχνα το κομψό outfit. Συνδυάσεις με πάνινα sneakers, μια κόκκινη ή μπλε μαρινιέρα και ολοκληρώνεις με την cross body bag που κρατούσε η μαμά σου στα 80s.

Κι όμως! Η λευκή σαλοπέτα μπορεί να σε πάει στο γραφείο, μπορεί να σε πάει και για ποτό. Το μόνο που οφείλεις να κάνεις είναι να τη συνδυάσεις με high heel πέδιλα σε ουδέτερο χρώμα και ένα απλό λευκό τοπ. Μπορείς να διατηρήσεις “ήσυχο” το αποτέλεσμα με μια mini cross body bag σε λευκό χρώμα ή να δώσεις μια ιδιαίτερη πινελιά με ένα leopard clutch.

Αν δεν το έχεις κάνει ακόμα, σίγουρα σε λίγες μέρες θα είσαι σε φάση να φορέσεις τα ethnic σανδάλια σου. Και να είσαι σίγουρη ότι ταιριάζουν απόλυτα με το λευκό σου jean. Αν τα παπούτσια σου είναι ιδιαίτερα, με πολλά χρώματα και pom pom, επέλεξε να σετάρεις το σύνολό σου με ένα λευκό πουκάμισο και μια λεπτή ζώνη. Εδώ ταιριάζει τέλεια μια τσάντα πουγκί.

Συνεχίζουμε με ένα athliesure styling που είμαστε σίγουρες ότι θα λατρέψεις, αν σου αρέσει αυτή η τάση. Σε τοπ μπορείς να επιλέξεις ένα πουκάμισο, ένα t-shirt ή ένα σε loose γραμμή και σετάρεις από κάτω τα αγαπημένα σου slides. Κράτησε μια κομψή chain bag και είσαι έτοιμη.

Το λευκό τζιν μπορεί να αποκτήσει masculine chic ύφος με το σωστό styling. Ένα πουκάμισο με statement ρίγες ταιριάζει άψογα και σίγουρα είναι το ιδανικό κομμάτι για να προσθέσεις στο κάτω μέρος καλοκαιρινά oxfords σε ανοιχτό χρώμα. Έχε κατά νου ότι το λευκό τζιν είναι ένας καθαρός καμβάς που μπορείς να παίξεις άνετα μαζί του.

Το τζιν σου μπορεί να σεταριστεί άνετα με δύο κομμάτια κλειδιά που είναι και must για αυτήν την εποχή. Το ένα είναι το τοπ με βολάν που ναι το αγαπάμε και το άλλο είναι οι medium heel γόβες σε vintage ύφος που λάνσαρε πρώτη η Victoria Beckham. Βέβαια, αυτά τα κομμάτια μπορείς να τα βρεις εύκολα και στις οικονομικές αλυσίδες.

Λευκό τζιν και office look γίνεται; Φυσικά και γίνεται αρκεί να είναι σε flare γραμμή! Το συνδυάσεις με platform πέδιλα με ξύλινο τακούνι και προσθέτεις από πάνω ένα σακάκι σε γήινο χρώμα. Οι χρωματικές σου επιλογές σου επιτρέπουν να κρατήσεις μια τσάντα σε απαλό ή με έντονα χρώματα.

Αν θες να δημιουργήσεις ένα night outfit και να απολαύσεις τα μπαράκια και τα νυχτερινά κέντρα της πόλης, βγάλε από την ντουλάπα το λευκό τζιν γιατί σου έχουμε μια ιδέα. Συνδύασέ το με ένα δαντελένιο τοπ (και το ημιδιάφανο δεν είναι κακή ιδέα) και συνδύασέ το με μαύρα lace up πέδιλα και μαύρη τσάντα.

Αν θες να κάνεις το τζιν σου λίγο πιο ρομαντικό ή ενημερωμένο, τότε πες ναι στο off shoulder τοπ. Μας αρέσει πολύ αυτός ο συνδυασμός και σίγουρα αξίζει να τον υιοθετήσουμε. Ολοκλήρωσε με μπαλαρίνες ή slippers.

Ολοκληρώνουμε το σημερινό μας θέμα με ένα grunge στιλ με βασικό κομμάτι το λευκό τζιν φυσικά. Φόρεσε ένα σκισμένο sleeveless τοπ (ναι αυτό που φόρεσες πέρσι στις συναυλίες), μια ζώνη με μεταλλικά στοιχεία, ankle boots και μια μαύρη τσάντα. Για πιο stylish αποτέλεσμα δέσε μια κόκκινη μπαντάνα στην τσάντα ή στο χέρι ή στο λαιμό ή γενικά όπου θες.

Read More

And More