Λευκό τζιν: το παντελόνι που θα αντικαταστήσει τις φόρμες σου

Το λευκό τζιν είναι το αγαπημένο σου denim κομμάτι τώρα που ο καιρός αλλάζει και θες μία πιο ανοιξιάτικη εικόνα στο ντύσιμό σου. Άνετο, στιλάτο, αλλά κυρίως με μια διαχρονική θέση στην γκαρνταρόμπα σου. Κομμάτι κλειδί που φοράς όλη μέρα και δεν σε προδίδει ποτέ. Εδώ και μερικές σεζόν κυριαρχεί στα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά street style, ενώ τα σχέδια ποικίλουν από κλασική γραμμή μέχρι wide leg ή crop! Όλες μας έχουμε ένα λευκό τζιν στην ντουλάπα μας και τώρα είναι ο καιρός που θέλουμε να το χαρούμε. Στα street style βλέπουμε φέτος μία στροφή σε άνετες γραμμές ακόμη και στο λευκό τζιν με το skinny να έχει δώσει την θέση του σε loose και wide leg γραμμές με το crop κόψιμο να κυριαρχεί! Μετά από ένα μεγάλο διάστημα με τις φόρμες να κυριαρχούν στον ντύσιμο μας, το λευκό τζιν είναι μία πολύ στιλάτη πρόταση για τις νέες αναενωμένες μας εμφανίσεις τώρα που μπήκε η άνοιξη!

Τα ανοιξιάτικα πλεκτά συνδυάζονται με το λευκό μας τζιν σε urban cool στιλ αυτή την εποχή και βεβαίως flat παπούτσια για άνεση όλη μέρα.

Μπεζ oversized σακάκια και crop top για τις πιο τολμηρές που θέλουν sexy look με skinny λευκό τζιν.

Συνδύασε κομμάτια που έχεις στην ντουλάπα σου με το λευκό σου τζιν και δημιούργησε καθημερινά σύνολα με στιλ. Μαύρο σακάκι και t-shirt είναι μία καλή αρχή.

Ένα έθνικ jacket ή ένα kimonο πάνε τέλεια με το λευκό τζιν σου και δίνουν στιλ σε ένα σύνολο χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Τotal white με λευκό τζιν και ανοιξιάτικο πανωφόρι που θα κάνει αμέσως update στην εμφάνισή σου.

Μαρινιέρα και leather jacket που συνδυάζεις με σιγουριά και απογειώνεις το λευκό σου τζιν.

Τα γκρι σακάκια πάνε τέλεια με το λευκό τζιν και δίνουν σοφιστικέ αέρα στην εμφάνιση σου.

Το αγαπημένο σου λευκό πουκάμισο κάνει τον απόλυτο συνδυασμό με το λευκό τζιν σου… και sneakers. 

Το απόλυτο πανωφόρι της άνοιξης, η καμπαρντίνα σετάρεται άψογα με το λευκό τζιν και δημιουργείς έτσι την στολή σου για την πόλη.

Τα pastel ζακετάκια φοριούνται με λευκό τζιν και μπαλαρίνες δίνοντας παριζιάνικο αέρα στο look σου.

Read More

And More