Λευκό τζιν: Δες πως το φοράνε τώρα τα it girls και πάρε ιδέες!

Το λευκό τζιν είναι το αγαπημένο σου denim κομμάτι τώρα που ο καιρός αλλάζει και θες μία πιο καλοκαιρινή εικόνα στο ντύσιμό σου. Άνετο, στιλάτο, αλλά κυρίως με μια διαχρονική θέση στην γκαρνταρόμπα σου. Κομμάτι κλειδί που φοράς όλη μέρα και δεν σε προδίδει ποτέ.

Εδώ και μερικές σεζόν κυριαρχεί στα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά street style, ενώ τα σχέδια ποικίλουν από κλασική γραμμή μέχρι wide leg ή crop! Όλες μας έχουμε ένα λευκό τζιν στην ντουλάπα μας και τώρα είναι ο καιρός που θέλουμε να το χαρούμε.

Σήμερα θα κάνουμε ένα αφιέρωμα στο styling με αυτό το κομμάτι και θα δούμε πως επέλεξαν να το συνδυάσουν τα it girls ώστε να εμπνευστείς και να το φορέσεις με τον καλύτερο τρόπο φέτος.

@jeanedamas

Μία vintage μπλούζα και ένα wide leg λευκό τζιν είναι η παριζιάνικη πρόταση της Jeane Damas, ενώ μας αρέσει ιδιαίτερα το ψάθινο παπούτσι που έχει συνδυάσει δίνοντας στο σύνολο ένα summer city αποτέλεσμα.

Εδώ μας αρέσει πολύ το πλεκτό top αλλά και η μεταλλική τσάντα που δίνουν στο κατά τα άλλα απλό styling το απαραίτητο twist για να τραβήξει τα βλέμματα.

@birgitengelfashhion_gruenwald

Ο καλύτερος φίλος του τζιν είναι το… τζιν! Εδώ έχουμε ένα all time classic συνδυασμό όπου το κλασικό μας τζιν τζάκετ συναντά το λευκό μας τζιν και το look δεν θα μας προδώσει ποτέ.

@brittanyxavier

Off shoulder top συνδυασμένο με ένα λευκό τζιν συνθέτουν την sexy εκδοχή για αυτό το denim κομμάτι. Ολοκλήρωσε το σύνολο με tiny bag και minimal mules.

Ένα μεταξωτό πουκάμισο θα δώσει στο λευκό σου τζιν την lux αίσθηση που χρειάζεται αν θέλεις να το φορέσεις και κάπου πιο επίσημα.

@naaomiross

To φούξια έχει για αυτό το καλοκαίρι την τιμητική του και αν θέλεις να κάνεις τη διαφορά, τότε φόρεσέ το με λευκό τζιν και κάνε το παντελόνι σου να δείχνει fresh!

@pernilleteisbaek

west στοιχεία ταιριάζουν απόλυτα με το λευκό τζιν, οι booties σου και η ζώνη που θυμίζουν γουέστερ θα ολοκληρώσουν άψογα ένα total white σύνολο για μέσα στην πόλη.

 

camel χρώματα πάντα δίνουν μία κομψή εικόνα στο λευκό τζιν. Συνδύασε ένα ωραίο top με ζώνη και mules σε αυτήν την απόχρωση και φόρεσε το παντελόνι σου όπως τα it girls.

@wethepeoplestyle

To γαλάζιο χρώμα δίνει σοφιστικέ ύφος στο τζιν σου και αποτελεί και μία τέλεια πρόταση για office look ειδικά αν είναι πουκάμισο. Φέτος τα shirt top είναι μεγάλη τάση και σε αυτό το χρώμα θα βρεις πολλές επιλογές.

 

Read More

And More