Λινά ρούχα: To αγαπημένο καλοκαιρινό ύφασμα, τι να προσέξεις και πως το φοράς σωστά!

Το καλοκαίρι θέλει υφάσματα φωτεινά χρώματα και ανάλαφρες γραμμές και δροσερές υφές, αν όλα αυτά είχαν ένα όνομα θα ήταν το: λινό!

Το λινό ύφασμα έχει την ιδιότητα λόγω της σύνθεσης του να είναι δροσερό και ότι καλύτερο για τις θερμοκρασίες του καλοκαιριού οπότε είναι πολύ ψηλά στις επιλογές μας το καλοκαίρι.

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή βλέπεις παντού stylish looks με λινά ρούχα και θες και εσύ να φορέσεις το must κομμάτι του καλοκαιριού με τέλειο styling.

Αυτό θα γίνει σήμερα αφού θα κάνουμε μαζί ένα style class για το πως φοράς σωστά το λινό και πως το κάνεις urban look ή beach σύνολο.

Το λινό φόρεμα σου

Το λινό φόρεμα είναι must have για το καλοκαίρι και εδώ θα σου πω δύο μυστικά: διάλεξε ένα με χρώμα και άσε τα λευκά που τα έχουμε δει παντού, διάλεξε ένα σε midi μήκος για να το φορέσεις παντού ακόμη και στην δουλειά σου, πριν το πακετάρεις για το νησί.

Λινή ολόσωμη φόρμα

 

Πως θα μπορούσες να μην έχεις μία ολόσωμη φόρμα από λινό ύφασμα, αφού είναι κομμάτι κλειδί για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις στην πόλη και στο νησί. Η φόρμα αυτή είναι άνετη και συνδυάζεται με flat shoes και ψάθινη τσάντα.Το χρώμα είναι δική σου επιλογή αν και το μαύρο δίνει ένα plus παραπάνω σε αυτό το look.

Kαλεσμένη σε γάμο

Θα τολμούσες ένα λινό σύνολο σε ένα γάμο;Aπό εμένα είναι ναι, διάλεξε ένα κομμάτι σε minimal γραμμή και δώστου celebrate ύφος με τα σωστά  αξεσουάρ. Metallic παπούτσια και statement τσάντα θα κάνουν το λινό φόρεμα ή ολόσωμη φόρμα σου κομμάτι do για ένα γάμο.

Πάμε παραλία

Αν έπρεπε να βάλω ένα κομμάτι στην βαλίτσα των διακοπών σου τότε το λινό λευκό πουκάμισο θα ήταν το μοναδικό. Το φοράς στην παραλία με το jean shorts σου ή σαν φόρεμα με μία ζώνη από σχοινί. Αξεπέραστο και πάντα stylish.

Λινά top

Τα λινά top είναι αυτά που θα φορέσεις τώρα με τζιν και στο νησί με τα shorts σου. Διάλεξε με χρώμα έντονο και μεγάλα μανίκια για να έχεις αυτό το look που βλέπεις στο pinterest. Κάνε layering κοσμημάτων και συνδύασε το με raffia bag.

Οne tone look

Φόρεσε το λινό σου look με ένα χρωματικό τόνο, διάλεξε ένα χρώμα όπως το μπεζ και συνδύασε και αξεσουάρ σε αυτή την απόχρωση δημιουργώντας ένα stylish αποτέλεσμα για τις city εμφανίσεις σου.

Λινό κουστούμι

Αν θες να φορέσεις κουστούμι λινό θα σου προτείνω να μην έχει παντελόνι αλλά ένα shorts και έτσι θα αποκτήσεις ένα resort σύνολο σαν αυτά που μόνο τα it girls επιλέγουν.

Λινό playsuit

Mία πολύ κομψή επλογή το λινό playsuit ή αλλιώς ολόσωμο sorths, διάλεξε ένα με ωραίο χρώμα και σχέδια όπως βολάν και συνδύασε το με ασημένια κοσμήματα. Look που θα φορέσεις στις διακοπές σου και θα κάνεις την διαφορά.

To αγαπημένο λινό παντελόνι

Το λινό παντελόνι το φοράς στην πόλη με minimal styling, συνδυάζοντας το με crop top και πέδιλα ώστε να έχεις ένα daily άνετο και στιλάτο look.

To βράδυ διάλεξε ένα sexy top και φόρεσε το λινό παντελόνι με χρυσά κοσμήματα στην έξοδο σου για ποτό!

Sexy details

Tα λινά ρούχα έχουν μία πιο καθημερινή χρήση και σπάνια θα τα φανταζόσουν για μία sexy εμφάνιση.Παρόλα αυτά με τις σωστές λεπτομέρειες όπως ένα φόρεμα με open back σχέδιο, γίνονται too sexy αν θέλεις.

Κάνε την διαφορά στο χρώμα

Στο έγραψα και παραπάνω ότι πλέον μπορείς να αποφύγεις το λευκό και να κάνεις μία πιο styhlish επιλογή στα λινά σου με άλλα χρώματα όπως το pistachio το ροζ το κίτρινο ή το χρώμα της τερακότας.Γενικά διάλεξε χρώμα και δώσε στο λινό σύνολο σου μία άλλη όψη κάνοντας το πιο κοσμοπολίτικο!

Read More

And More