French style

Μαντήλια: Το κομψό αξεσουάρ που θα δώσει γαλλικό αέρα στην εμφάνισή σου

Είναι πλέον αποδεδειγμένο πως το μαντήλι είναι ένα κομψό αξεσουάρ που δεν φοριέται μόνο με τον αναμενόμενο τρόπο γύρω από τα μαλλιά, αλλά μπορείς να το βάλεις στο λαιμό σου ή απλά μέσα στην τσάντα σου για ώρα ανάγκης τώρα που ο καιρός αλλάζει απότομα.

Τα μαντήλια μπορούν να μεταμορφώσουν εύκολα και γρήγορα ένα απλό ντύσιμο. Δεν είναι τυχαίο που οι Γαλλίδες ορκίζονται σε αυτό δεκαετίες τώρα και το χρησιμοποιούν τόσο για να τις προστατεύει από το κρύο, όσο και για να δώσει χρώμα και στιλ στο ντύσιμό τους.

Με το που αλλάζει ο καιρός, τα μαντήλια είναι από τα πρώτα αξεσουάρ που σκέφτεσαι να ξαναφορέσεις, ώστε να είσαι στιλάτη, αλλά ταυτόχρονα να σε ζεσταίνουν κιόλας. Σίγουρα ξέρεις μερικούς βασικούς τρόπους με τους οποίους θα εντάξεις τα μαντήλια στο στιλ σου. Πέρα όμως από αυτούς υπάρχουν και πολύ διαφορετικοί τρόποι να τα βάλεις στο look σου, ώστε να τα εκμεταλλευθείς σωστά και να δώσεις στο αγαπημένο σου αξεσουάρ εντελώς διαφορετική λειτουργία και μορφή και έτσι να ανανεώσεις τις εμφανίσεις σου!

Οι τρόποι για να το φορέσουμε είναι αμέτρητοι. Κάποιοι εξ αυτών είναι πιο κλασικοί, υπάρχουν όμως και πολλές πρωτότυπες ιδέες που θα κάνουν το ντύσιμο σας ακόμη πιο ενδιαφέρον.

Εάν είσαι καινούρια στον κόσμο των μαντηλιών εγώ είμαι εδώ για σένα και σήμερα θα σου δείξω μερικά στιλάτα σύνολα ώστε να σε πείσω να δοκιμάσεις αυτό το κομψό αξεσουάρ ώστε να δώσεις εύκολα με μία μόνο κίνηση… γαλλικό αέρα στην εμφάνισή σου!

@blancamiro

Δέσε το μαντήλι σου στο λαιμό αλλά χωρίς να αφήνεις καθόλου ύφασμα και βεβαίως αν θες βάλε και τα μαλλιά σου μέσα σε ένα style που βλέπουμε πολύ συχνά από τις ifnluencers.

@camillecharriere

Σε τριγωνικό σχέδιο αλλά χαλαρό δέσιμο μπορείς να το έχεις στιλάτα ριγμένο στους ώμους σου, ενώ όταν κρυώσει περισσότερο ο καιρός να το δέσεις σφιχτά και να ζεσταθείς.

@hermes

Εδώ ο εμβληματικός οίκος Hermes σου δίνει ιδέες που ίσως δεν είχες φανταστεί: στo χέρι, στο λαιμό αλλά και στο πόδι πάνω από την μπότα σου, το μαντήλι γίνεται το αναπάντεχο αξεσουάρ της εμφάνισής σου.

@hermes

Με τα σακάκια σου μπορείς να υιοθετήσεις αυτό το στιλ. Ένα extra large μαντήλι που πέφτει άνετο και αέρινο ώστε να δώσεις το σοφιστικέ στοιχείο που αναζητάς.

@mercer7official

Αν έχεις ένα medium size μαντήλι τότε θα το δέσεις με χαλαρό τρόπο στο λαιμό σου αλλά το σακάκι ή το πανωφόρι σου μπορείς να το ρίξεις στου ώμους ώστε να δημιουργήσεις ένα influencer look.

@oliviapalermo

 H Olivia ήταν από τις πρώτες που χρησιμοποιεί το μαντήλι στις βόλτες της σαν μάσκα, δίνοντας μία εναλλακτική πρόταση (δεν είμαστε σίγουρη πόσο ασφαλές είναι) αν δεν σου αρέσει η κλασική μάσκα.

@oliviapalermo

Βεβαίως έχει και πιο μικρά 60s μαντήλια που τα συνδυάζει με τον κλασικό cute τρόπο δένοντάς τα στο λαιμό με τρόπο που μπορεί να αντικαταστήσει ένα κόσμημα.

@tesshell

Δώσε χρώμα σε ένα μονόχρωμο πουλόβερ και συνδύασέ το με ένα μαντήλι που θα το δέσεις σε west style ώστε να δημιουργήσεις ένα στιλάτο και cool σύνολο.

@nycbambi

Σε ένα βαθύ ντεκολτέ, ιδιαίτερα αν είναι από μεταξωτό πουκάμισο που έχει αφήσει αρκετά κουμπιά ανοιχτά, ένα μαντήλι έρχεται και δίνει την σωστή ισορροπία στο σύνολό σου.

 

 

Read More

And More