Mικροσκοπικά floral! Η τάση που βλέπουμε τώρα περισσότερο στο instagram

Είναι μια από τις πιο κλασικές τάσεις του καλοκαιριού, που όμως μοιάζει πιο επίκαιρη από ποτέ. Το φορούν οι διάσημες, το αγαπούν τα street styles κι όλες εμείς το έχουμε ορίσει ως το must μοτίβο για κάθε ώρα, για κάθε περίσταση κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Αναφέρομαι φυσικά στο floral, μια δυνατή τάση και για φέτος που δεν θα μπορούσε να μας αφήσει αδιάφορες. Το συγκεκριμένο print υπήρξε αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής στα catwalks αυτής της σεζόν αλλά φέτος εντοπίσαμε μία …μικρή διαφορά! Τα small floral ή αλλιώς τα αγαπημένα ρούχα των γαλλίδων έχουν κατακλύσει το instagram.

Οι κανόνες είναι οι βασικοί με κάποιες διαφορές, τσέκαρε όμως πως το φορούν αυτήν τη στιγμή στα street styles του εξωτερικού και πάρε ιδέες. Προς τα κάτω θα βρεις πολλά και διαφορετικά στιλ που μπορείς να προσαρμόσεις στις δικές σου εμφανίσεις. Casual, minimal, chic, extravagant looks δίνουν το παρών και μας υπενθυμίζουν πως καλοκαίρι χωρίς  μικρά λουλούδια, δεν γίνεται…

@blancamiro

Μπλούζες που μοιάζουν να έχουν βγει απο παραμύθι με ρομαντικούς γιακάδες και βολάν για τα τζιν σου η τα shorts σου ειναι μία τέλεια πρόταση που θα χαρείς και το φθινόπωρο.

@monikh

Φορέματα σε ύφασμα που σε κρατάει δροσερή και μοιάζει να είναι το κομμάτι για όλη μέρα, θα το φορέσεις στην πολη αλλά και στις διακοπές σου.

@naaomiross

Αέρινα με χρώμα φορέματα που είναι λύση για εκδηλώσεις γάμου βάφτισης ή αν θα βγεις με τον αγαπημένο σου. Συνδύασε το με σανδάλια και χρυσά κοσμήματα.

@jeannedamas

Φορέματα που έχουν κουμπιά τα λατρεύουν οι γαλλίδες και θα τα λατρέψεις και εσύ μόλις δεις πόσο ευκολοφόρετα είναι, φόρεσε τα με εσπαντρίγιες.

@_jeanettemadsen_

Μίνι φορέμτα που συνδυάζεις με σανδάλια για casual εμφανίσεις ή προσθέτεις platform εσπαντρίγες για πιο city look! Tα μικρά floral έχουν πολλά χρώματα διάλεξε την παλέτα που σε κολακεύει.

@_jeanettemadsen_

Και σε μαγιό είναι τάση τα small floral, προτίμησε τα σε ολόσωμο ή σε retro bikini και φόρεσε την τάση αυτή και στην παραλία.

@_jeanettemadsen_

Tα lingerie φορέματα αποκτούν λουλούδια και γίνονται μία κομψή λύση για τα καλοκαιρινά σου βράδια, χρυσά κοσμήματα ολοκληρώνουν τέλεια το σύνολο αυτό.

@naaomiross

Για κάθε μέρα τα small floral είναι υπέροχα στα mini φορέματα σου, στις εκπτώσεις μπορείς να βρεις πολλές επιλογές και να εμπλουτίσεις την γκαρνταρόμπα σου με αυτό το summer trend.

@jeannedamas

Οι γαλλίδες τα συνδυάζουν με μπαλαρίνες και εσύ μπορείς να το δοκιμάσεις κρατώντας και μία υπέροχη ψάθινη τσάντα.

@lucywilliams02

Πολλά σχέδια και πολλά χρώματα για να διαλέξεις το μοτίβο που σου ταιριάζει χωρίς να κάνεις καθόλου έκπτωση στο δικό σου style!Δώσε ένταση με χρώμα στα γυαλιά σου.

@jeannedamas

Στα top τα μικροσκοπικά floral δίνουν cute αποτέλεσμα και εσύ μπορείς να τα συνδυάσεις με mini jean φούστα όπως η Jeanne Damas, σε ένα french summer style.

Read More

And More