Ο σωστός τρόπος να φορέσεις τη ζιπ κιλότ σου στο κρύο!

Την αγαπημένη σου zip culotte τη συνδυάζεις με sneakers, pumps και ένα leather jacket, τις μέρες που το κρύο δεν προσδιορίζει το τι θα βάλεις. Και πολύ σωστά κάνεις! Έφτασε όμως αυτή η μέρα που η θερμοκρασία έχει φτάσει τους -2°C και το μόνο που θες είναι να βάλεις τη στολή του ski και να πάρεις τους δρόμους.

Όχι, δεν θα σε αφήσουμε να κάνεις ένα τέτοιο λάθος! Διάβασε προσεκτικά τι πρέπει να επιλέξεις όταν το πολικό κρύο σου χτυπήσει την πόρτα αλλά εσύ θες να πας μια βόλτα ή στο γραφείο με super look.

Κρατάμε λοιπόν την zip culotte και την αναδεικνύουμε με κάποιο πολύ ζεστό πανωφόρι. Όπως για παράδειγμα μία γούνα, ένα ζεστό wool coat ή μία πολύ ζεστή ζακέτα σε μακρύ μήκος. Τώρα, σε αξεσουάρ ένας σκούφος είναι αρκετός, άντε κι ένα ζευγάρι γάντια (φτάνει…).

Φτάνουμε όμως στο βασικό πρόβλημα που είναι τα παπούτσια, αφού σου προανέφερα οι επιλογές που συνήθως έχεις είναι κάπως λάθος για αυτόν τον καιρό. Επέλεξε, λοιπόν, ένα ζευγάρι μπότες με ψηλό τακούνι ή μποτάκια στο ίδιο στιλ, που βέβαια να είναι στο ίδιο μήκος με το παντελόνι σου και όχι πιο κάτω. Ναι, αυτή είναι μια τέλεια και στιλάτη επιλογή που θα σε διατηρήσει ζεστή. 

Read More

And More