Οδηγός Αγοράς: Φούστες, φορέματα και παντελόνια που θα κάνουν τις εμφανίσεις να “μυρίζουν” Άνοιξη

Άνοιξη σημαίνει ανεβασμένη διάθεση, λαμπερός ήλιος, ανάλαφρα ρούχα και έντονοι χρωματισμοί. Αυτή η περίοδος χαρακτηρίζεται από τις πρώτες αγορές, από το update που γίνεται στην ντουλάπα μας και τη δοκιμή των νέων τάσεων. Τα πουλόβερ δεν υπάρχουν πλέον στο χάρτη με τις στιλιστικές μας επιλογές, τα βαριά πανωφόρια έχουν καταχωνιαστεί στο πατάρι, και πλέον όταν ανοίγουμε την ντουλάπα μας όλο το δωμάτιο φωτίζει χρώμα.

Εάν είσαι ένα βήμα πριν την ανανέωση της ντουλάπας σου και λίγο πριν τρέξεις στα μαγαζιά, τότε συνέχισε να διαβάζεις! Η fashion editor του Tlife Σοφία Σούζα, δημιούργησε έναν οδηγό αγοράς με τα ωραιότερα mini φορέματα και φούστες, αλλά και τα πιο stylish ανοιξιάτικα παντελόνια που θα βρεις τώρα στα καταστήματα. Βρες τα items που ταιριάζουν στο δικό σου στιλ, σώμα, αλλά και budget και ετοιμάσου για ξεχωριστές εμφανίσεις που θα “μυρίζουν” Άνοιξη και που θα αλλάξουν όλη σου τη διάθεση. Είσαι έτοιμη λοιπόν; Πάμε να δούμε τις επιλογές της…

 

Μίνι φορέματα

Τα αγαπάμε, συνδυάζονται εύκολα και με τη “συνοδεία” των σωστών αξεσουάρ είναι ικανά να μας πάνε στο γραφείο ή για ποτό. Σε αυτήν τη φάση το little black dress δεν έχει την τιμητική του, καθώς τη θέση του πήραν τα πολύχρωμα prints, οι ρίγες και τα έντονα χρώματα. Όσον αφορά στις γραμμές, υπάρχουν πολλές και διαφορετικές που θα προσαρμοστούν τέλεια στη δική σου σιλουέτα. Για παράδειγμα και φέτος θα συναντήσεις φορέματα με τονισμένη μέση, σε στιλ Α, wrpa dresses και straight.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

 

Μίνι φούστες

Άνοιξη και καλοκαίρι χωρίς την παρουσία της μίνι φούστας δεν γίνεται! Ανακάλυψε τα νέα χρώματα που θα μας απασχολήσουν, καθώς και τα textures που θα φορέσουμε αυτή τη σεζόν και θα προσφέρουν ενημερωμένο αποτέλεσμα στις εμφανίσεις μας. Τις συνδυάζεις με ένα t-shirt κι ένα spring jacket, με πουκάμισα ή ιδιαίτερα τοπ. Σε παπούτσι επέλεξε αυτό που σε βολεύει και αυτό που φυσικά ταιριάζει με τη φούστα που θα διαλέξεις.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

 

Παντελόνια

Τα παντελόνια που θα φορέσεις αυτήν τη σεζόν, δεν είναι σίγουρα skinny. Είναι σε ίσια γραμμή, παντελόνες ή σε cool στιλ, όπως harem pants ή flared. Αν έχεις αδυναμία στο σκούρο χρώμα, τότε μπορείς να ψάξεις εδώ! Αν από την άλλη θέλεις λίγο χρώμα στη ζωή σου, τότε σίγουρα θα βρεις πολλά… και πάλι εδώ. Οπότε, από ότι καταλαβαίνεις μπορείς άνετα να δημιουργήσεις ultra stylish looks με βασικό κομμάτι ένα ανοιξιάτικο παντελόνι, αρκεί να βρεις αυτό που ταιριάζει σε σένα.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

 

 

 

Read More

And More