Oι πιο μεγάλες τάσεις στα παπούτσια για τη νέα σεζόν και πως να τις φορέσεις!

Mε την νέα σεζόν, έρχεται και η στιγμή που θες να αγοράσεις τα καινούργια σου χειμερινά παπούτσια, που θα ανανεώσουν και θα απογειώσουν το winter look σου. Και φέτος το fashion team του Tlife, εγώ και η Ιωάννα Κούρου, επισκεφτήκαμε ένα κατάστημα με τη συλλογή της Adam’s Shoes για να σου προτείνουμε τα must have της σεζόν! Αρβυλάκια, μποτάκια, over-the-knee boots, γόβες, casual shoes, όλα τα σχέδια που χρειάζεσαι για το Χειμώνα για να είσαι στιλάτη.

Ποια σχέδια πρέπει να μπουν στην ντουλάπα σου φέτος; Πως τα σετάρεις; Ποια είναι τα styling tips που πρέπει να ξέρεις; Σήμερα θα σου δείξουμε τις κορυφαίες τάσεις και πως να τις συνδυάσεις σωστά, ώστε να έχεις άπειρες επιλογές σε looks! Σύμμαχος μας η Adam’s Shoes , μια εταιρία σταθμός στη μόδα, αφού παρουσιάζει μία πλούσια collection με σχέδια για όλες τις γυναίκες.

Έλα μαζί μας στον κομψό κόσμο της Adam’s Shoes , δες τα νέα μοναδικά shoe trends, και πάρε έμπνευση για τις hot αγορές σου!

Aρβυλάκια

Τα αρβυλάκια, εκτός από super cool επιλογή, είναι και τα πιο άνετα μποτάκια που μπορείς να υιοθετήσεις με τα casual look σου. Φέτος, εκτός από δερμάτινα, μπορείς να επενδύσεις σε λουστρίνι ή με τρουκς, που θα δώσουν ακόμη πιο stylish details στην εμφάνισή σου. Τέλεια επιλογή για τα tartan παντελόνια σου συνδυασμένα με cozy πουλόβερ.

Σοφία
Πουλόβερ 59.95b.young
Παντελόνι 104€ Sisley
Τσάντα 81.73€ Pepe jenas
Αρβυλάκια 49Adam’s Shoes

Tετράγωνο τακούνι

Με έμπνευση από τα 60′s, τα cute shoes με χαμηλό τετράγωνο τακούνι είναι must have για όλα τα girly σύνολά σου. Δείχνουν υπέροχα με mini φούστες και θα απογειώσουν όλα τα ρομαντικά σου φορέματα. Αν επιλέξεις να τα βάλεις με καλσόν προτίμησε διάφανο μαύρο ή με polka dots!

Ιωάννα
Τop 49.95€ Benetton
Φούστα 70.05€ Pepe jeans
Shoes 45 Adam’s Shoes

Μποτάκια

Αν υπήρχε ένα παπούτσι για την χειμερινή σεζόν, αυτό θα ήταν το μποτάκι. Μαύρο με ψηλό τακούνι ή φέτος suede με west αναφορές, είναι αυτό που όλες πρέπει να έχουμε στην ντουλάπα μας γιατί απλά πάει με όλα και είναι πάντα stylish επιλογή. Aγαπημένος συνδυασμός με τα denim σου, και η καλύτερη λύση για ένα winter cool φόρεμα!

Σοφία
Top 81.73€ Pepe jena
Jean 29.95€ Zara
Booties 69€ Adam’s Shoes

Iωάννα
Φόρεμα 118Sisley
Booties 59€ Adam’s Shoes

Casual shoes

Tα άνετα flat shoes είναι απαραίτητα για την καθημερινή μας ζωή στην πόλη. Τρέξιμο, πολλές ώρες όρθια, θες άνεση αλλά πάντα style. Στην Adam’s Shoes θα βρεις super άνετα sneakers που δεν έχουν καν κορδόνια, μπαίνουν και βγαίνουν με μία κίνηση και θα συνοδεύσουν τα city σύνολα σου αλλά και τις εκδρομικές σου εμφανίσεις!

Σοφία
Ζακέτα 279€ Liu Jo
Παντελόνι 70.05€ Pepe jeans
Sneakers 55€ Adam’s Shoes

Over-the-knee boots

Είναι αγαπημένες εδώ και πολλές σεζόν. Οι over-the-knee boots με μία κίνηση κάνουν το ντύσιμό σου ακαταμάχητο. Επέλεξε suede, σε χρώμα που πάει με όλα και χαμηλό τακούνι για να τη φοράς όλη μέρα με shorts και color tops, μέχρι φορέματα και κάπες!

Ιωάννα
Τop 40 Marks & Spencer
Shorts 22.95€ Ζara
Overknee boots 59 Adam’s Shoes

Γόβες

Κλασικά κομψή επιλογή, οι γόβες είναι κομμάτι κλειδί για κάθε lady like εμφάνιση. Φέτος στην Adam’s Shoes θα βρεις πάρα πολλές επιλογές, και εμείς σου προτείνουμε να τις εντάξεις και στο πιο free style ντύσιμο σου με βερμούδες ή crop πανελόνια.

Σοφία
Top 55 Marks & Spencer
Βερμούδα Blameyourdaze 111
Γόβες 43€ Adam’s Shoes

Για περισσότερες πληροφορίες
Αθήνα 210- 9024435
Θεσσαλονίκη 2310-682222
Κύπρος 357-22-346151
www.adamsshoes.gr
Κάντε like στο FB Adam’s Shoes
Aκολουθήστε το brand και στο Instagram adamsshoes.gr