Οικονομικά ρούχα και αξεσουάρ για αποκτήσεις τα look που είδαμε στα show έξι διάσημων οίκων

Η μόδα ξεκινάει από τα catwalks και τους σχεδιαστές! Κάθε σεζόν στις πασαρέλες λανσάρονται οι νέες τάσεις που θα φορέσουμε κι εμείς φυσικά τις ακολουθούμε πιστά. Οι τυχερές έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν τα real items. Αυτά που βλέπουμε στα runways! Οι υπόλοιπες απλά τρέχουμε στις πιο οικονομικές αλυσίδες και βρίσκουμε παρόμοια κομμάτια που θα “χτίσουν” ένα it look. Εξάλλου είναι γνωστό ότι ό,τι βλέπουμε στα catwalks, αμέσως “ξεπηδούν” στις βιτρίνες των οικονομικών καταστημάτων.

Μπορεί το budget σου να βρίσκεται… σε καλά επίπεδα! Μπορεί, από την άλλη όμως, οι οικονομίες σου να μην μπορούν να αντέξουν τα ρούχα και τα αξεσουάρ των οίκων. Για αυτό λοιπόν πήρα μια απόφαση! Απευθύνθηκα στην fashion editor του Tlife, Σοφία Σούζα, για να μας δώσει ένα χέρι βοηθείας. Θα σου εξηγήσω αμέσως τι εννοώ! Η Σοφία συγκέντρωσε έξι looks από διάσημα catwalks που αξίζει να υιοθετήσουμε στις εμφανίσεις μας. Όχι, δεν θα σε ωθήσει να δώσεις μια περιουσία για να το αποκτήσεις. Έψαξε στην αγορά και σου προτείνει τα ιδανικά και οικονομικά items για να φορέσεις το look και να κλέψεις τις εντυπώσεις. Είναι σαν αυτό που λένε στο εξωτερικό “From catwalk, to reality”. Μετακινήσου, λοιπόν, προς τα κάτω και δες τις έξυπνες αγορές…

 

SALVATORE FERRAGAMO

Γραμμές που δημιουργούν κυματισμούς, αφήνοντας το δέρμα να αναπνέει και κάνοντας το αποτέλεσμα ακόμα πιο καλοκαιρινό και αιθέριο. Ένα τέλειο σύνολο που μπορείς να φορέσεις και στο νησί, αλλά και στην πόλη και να ευχαριστηθείς κάθε ώρα της ημέρας. Μας αρέσει πολύ η ζώνη στη μέση που δίνει σχήμα στη θηλυκή σιλουέτα, όπως επίσης και τα color block στοιχεία που κάνουν πιο trendy το αποτέλεσμα.

 

SONIA RYKIEL

Ο οίκος πρόσθεσε στην καλοκαιρινή του συλλογή ένα vintage print που αγαπούν πολύ τα it girls. Το gingham μοτίβο του παντελονιού είναι το καλοκαιρινό καρό και μπορείς άνετα να το φορέσεις σε παντελόνι σε συνδυασμό με πιο minimal ρούχα και αξεσουάρ. Επέλεξε αυτό το σύνολο για εμφανίσεις στο νησί, αλλά και για βόλτες σε παραλιακά μέρη.

 

ISABEL MARANT

Sexy και minimal! Αυτή είναι η ιδέα της Isabel Marant και έτσι οραματίζεται τη γυναίκα το φετινό καλοκαίρι. Μπορείς εύκολα να αποκτήσεις αυτό το σύνολο, αρκεί να συνδυάσεις ένα loose denim shorts σε μαύρο χρώμα ένα μαύρο tank top, εντυπωσιακά σκουλαρίκια και sparkly πέδιλα. Τέλειο look για βραδινές εμφανίσεις σε ένα posh νησί ή στην πόλη.

 

JACQUEMUS

Ο Γάλλος σχεδιαστής αποτυπώνει σε ένα σύνολο το καλοκαιρινό mood, τον μινιμαλισμό και το sexyness που αναζητάει μια γυναίκα. Το little black dress έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και συνοδεύεται με nude πέδιλα, μια headband και εντυπωσιακά σκουλαρίκια. Απόλυτα καλοκαιρινό και απόλυτα θηλυκό.

 

TRUSSARDI

Ο οίκος Trussardi αποτυπώνει σε ένα σύνολο ένα army style που μας αρέσει πολύ. Μια χακί βερμούδα έγινε πιο chic όταν συνάντησε το ημιδιάφανο πουκάμισο και το όλο σύνολο έγινε ακόμα πιο θηλυκό με τα nude πέδιλα. Αν αναρωτιέσαι που μπορείς να το φορέσεις θα σου πω ευθύς αμέσως: είναι ένα all day look για την πόλη, και ενδείκνυται για βραδινές βόλτες στο νησί.

 

TORY BURCH

Αν θέλεις να είσαι στιλάτη και στην παραλία τότε πρέπει να αποκτήσεις αυτό το look. Είναι πολύ κομψό και το καφτάνι αποτελεί ιδανική επιλογή για beach looks. To κολιέ κάνει το σύνολο ακόμα πιο εντυπωσιακό, ενώ η δερμάτινη τσάντα σου επιτρέπει να αποθηκεύσεις μόνο τα απαραίτητα. Τα flat sandals σου επιτρέπουν να περπατήσεις στην αμμουδιά, αλλά και μετέπειτα στα σοκάκια του νησιού αν θέλεις να κάνει βόλτα.

Read More

And More