Ώρα για shopping: Τα ωραιότερα παντελόνια της αγοράς για αναμφίβολα στιλάτες εμφανίσεις

Είναι ένα από τα πιο βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, και είναι ένα ρούχο που ανάλογα με το ύφος, το ύφασμα και το shape, μπορεί να γίνει κατάλληλο για ένα τεράστιο φάσμα περιστάσεων. Μιλάμε για το παντελόνι που αν είσαι fan του boyish αυτού κομματιού, φέτος είναι η σεζόν σου, όπως και κάθε άλλη άλλωστε. Ναι, μπορεί να διανύουμε τις πρώτες ανοιξιάτικες εβδομάδες και να ετοιμαζόμαστε για το καλοκαίρι, το παντελόνι όμως δεν λέει να μας αποχωριστεί κι έχει αποφασίσει να κάνει πόλεμο με τα μίνι φορέματα και φούστες, όπως και τα σορτς.

Από τα cigarette μέχρι τα skinny ή τα loose στιλ, τα παντελόνια κατέκλυσαν τα catwalks της Άνοιξης και του καλοκαιριού, τα ράφια και τις βιτρίνες των καταστημάτων, και όπως πολύ καλά γνωρίζεις, και το στιλ των it girls και fashion lovers. Για αυτό κι εμείς σήμερα σου συγκεντρώσαμε τα ωραιότερα που είδαμε στην αγορά για να βρεις το σωστό για τις εμφανίσεις σου, αλλά και το budget σου.

Είτε το στιλ σου είναι κλασικό, σέξι ή cool, σίγουρα θα βρεις ένα παντελόνι να ταιριάζει στο γούστο σου, ανάμεσα στις επιλογές που έκανε η fashion editor του Tlife, Σοφία Σούζα, για σένα. Ρίξε μια ματιά εδώ και βρες το κατάλληλο παντελόνι για το σωματότυπο αλλά και το budget σου!

 

 

 

Read More

And More