Πάσχα στην πόλη! Ιδέες για casual εορταστικά σύνολα

Πάσχα στην πόλη και φέτος! Καμία μετακίνηση προς την εξοχή αλλά δεν μας πειράζει καθόλου. Εμείς θα βάλουμε τα πιο όμορφα ρούχα μας, την καλή μας την διάθεση και θα γιορτάσουμε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα αυτή την μεγάλη γιορτή. Άλλωστε σιγά σιγά όλα αλλάζουν και επιστρέφουμε στην κανονική ζωή οπότε λίγη υπομονή και όλα θα πάνε καλά!

Εμείς σου ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα με στιλάτα casual look που μπορείς να φορέσεις αυτό το Πάσχα και να χαρείς μαζί με τους αγαπημένους σου.

@vikyandthekid

O καιρός θα είναι σχεδόν καλοκαιρινός αυτό το Πάσχα οπότε αν θες μπορείς να φορέσεις shorts συνδυάζοντας το με ένα pastel jacket, loafers και καλτσάκια.

@rouje

Τα floral φορέματα είναι πρώτα στην λίστα και οι espadrilles θα τα απογειώσουν.

@gabriellecaunesil

Τα tweed φορέματα επίσης είναι μία πολύ κομψή επιλογή με μπαλαρίνες ή πέδιλα με χαμηλό τετράγωνο τακούνι, θα σας δώσουν μία πολύ στιλάτη εμφάνιση.

@wethepeoplestyle

Τα καρό παντελόνια και οι μεγάλοι γιακάδες στα top έχουν μία ανοιξιάτικη αίσθηση που ταιριάζει στο πασχαλινό τραπέζι.

@tineadreaa

Total white, αν είσαι καλεσμένη και όχι οικοδέσποινα, που θα απογειώσεις με ένα χρωματιστό τσαντάκι.

@naaomiross

Eποχή για pastel! To Πάσχα ξεκινά η pastel season και εσύ θα φορέσεις το pastel φόρεμα σου με sneakers για να γιορτάσεις με στιλ.

@anoukyve

Το αγαπημένο τζιν πάει στο πασχαλινό κάλεσμα αρκεί να το συνδυάσεις με ένα όμορφο top και πέδιλα ή σανδάλια αφού θα έχει ζέστη.

@sezane

Μία βερμούδα και ένα πουκάμισο είναι το τέλειο σύνολο για όσες θα βρίσκεστε κοντά σε θάλασσα και θα απολαμβάνετε το πασχαλινό σας γλέντι.

@jeannedamas

Floral φούστα και ένα πλεκτό top θα φορούσε μία Γαλλίδα στον κήπο το Πάσχα, εσύ;

@mercer7official

Oλόσωμη φόρμα για άνεση και στιλ, ιδανικό για καλεσμένη αλλά και για την οικοδέσποινα.

 

 

 

Read More

And More