Polka dots: Δες ΕΔΩ πως φοράς το πιο κλασικό print με fresh τρόπο!

Υπάρχουν prints που πάνε και έρχονται ανάλογα με τις τάσεις της κάθε σεζόν αλλά και κάποια σταθερά ψηλά στα trends κάθε χρόνο. Στην δεύτερη αυτή κατηγορία ανήκουν τα polka dots κατά κόσμον πουά. Δεν θα υπάρξει εποχή που να μην μπορείς να τα φορέσεις, κλασικά κομψά και πάντα με μία fresh αίσθηση, καταφέρνουν με τον καλύτερο τρόπο πάντα να τα βλέπουμε στα catwalks με τον ένα ή τον άλλον τρόπο.

Φέτος όμως θα τα δούμε πολύ!

Το timeless αυτό print, αυτή την σεζόν θα γίνει το must have ή μάλλον έχει γίνει αν παρακολουθείς τα instagrtam και τα pinterest pic των fashion girls.

Eσύ δεν έχεις παρά να τα βάλεις στην καθημερινότητα σου αφού σήμερα θα σε βοηθήσω με styling tips που θα σε κάνουν να δεις τα polka dots…αλλιώς!

Πάμε να δούμε πως θα γίνουν τα Polka dots το απόλυτο do για τώρα!

Το δερμάτινο παντελόνι σου ή η δερμάτινη φούστα αποκτούν ένα πιο stylish ύφος με ένα πουά top. Διάλεξε το σύνολο σου σε black & white απόχρωση και δώσε color detail με μία τσάντα σε berry χρώμα.

Κλασική αξία που όμως πάντα δείχνει τόσο in fashion είναι ο συνδυασμός του πουά με camel. Φόρεσε το πουά φόρεμα σου με camel παλτό και δημιούργησε ένα σύνολο που πραγματικά θα σε πάει παντού, από το γραφείο μέχρι καλεσμένη σε γάμο.

Τόλμησε χρώμα και 80s vibes σε ένα polka dots σύνολο που θα σε απογειώσει. Το κλασικό ασπρόμαυρο μπορεί να αντικασταθεί με ένα bold χρώμα και να δώσει άλλο αέρα σε αυτό το print. Mεγάλα μανίκια και τονισμένοι ώμοι, θα δώσουν στο polka dot look σου αίσθηση από editorial.

Oι best seller cow boy boots θα γίνουν το αναπάντεχα στιλάτο ζευγάρι παπούτσια για το κλασικό πουά φόρεμα σου. Αν είσαι ενημερωμένη θα έχεις και τα δύο αυτά κομμάτια στην ντουλάπα σου, καιρός να τα συνδυάσεις!

Εκτός από τα ρούχα τα αξεσουάρ και τα παπούτσια είναι μία καλή επένδυση για αυτή την σεζόν, και στις δύο περιπτώσεις πρέπει αν διαλέξεις elegant κομμάτια γιατί αυτό το print δεν μπορεί να έχει edgy ύφος. Φουλάρια και mules είναι μία τέλεια πρόταση.

Η κλασική σου πουά φούστα μπορεί να μετατραπεί σε ένα urban σύνολο αν την συνδυάσεις με blazer και ζώνη. Φέτος η ζώνη θα είναι φαρδιά θα δώσει αμέσως new shape στο σύνολα και new style στην φούστα που έχεις στην ντουλάπα σου.

Μπορεί να φοβάσαι τα μεγάλα print στα πανωφόρια αλλά ένα statement πουά jacket θα δώσει στην εμφάνιση σου το απόλυτα trendy ύφος. Διάλεξε ένα medium μήκος και συνδύασε το με όλα τα basic κομμάτια σου, μαύρο παντελόνι, jean ή φορέματα.

To πουά top είναι το ίδιο βασικό στην γυναικεία γκαρνταρόμπα όσο και το μαύρο φόρεμα. Θα το πάρεις τώρα θα το φορέσεις για πάντα.Το έχεις ήδη το συνδυάζεις με όλα σου τα σύνολα. Κομψό και διαχρονικά για εσένα που ακολουθείς τις τάσεις αλλά ξέρεις να ξεχωρίζεις τα all time classic κομμάτια.

 

 

 

 

 

Read More

And More