Πουκάμισα, ζιβάγκο, hoodie: Ένας οδηγός αγοράς που θα σε πείσει να επενδύσεις σε ένα stylish τοπ

Τα παντελόνια, οι φούστες, τα σορτς έχουν το δικό τους μοναδικό χαρακτήρα, αλλά πάντα χρειάζονται ένα ταίρι. Τα bottoms δεν μπορούν χωρίς τα τοπ, και αντίστοιχα τα τοπ δεν μπορούν χωρίς τα bottoms. Το θέμα είναι ότι ένα ξεχωριστό “από πάνω” μπορεί να αλλάξει εντελώς το ύφος του αγαπημένου σου τζιν, ενός timeless σορτς ή μιας classic φούστας. Έτσι η fashion editor του Tlife Σοφία Σούζα, δημιούργησε έναν οδηγό αγοράς με τα πιο όμορφα τοπ που θα βρεις τώρα στα καταστήματα και τα online shops.

Σκοπός μας είναι να ανανεώσουμε τις εμφανίσεις σου και να κάνουμε update σε άλλα κομμάτια που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου. Επίσης θέλουμε να σου παρουσιάσουμε τι νέο κυκλοφορεί στα μαγαζιά για να φτιάξεις τη δική σου shopping list και να αποκτήσεις ένα πουκάμισο, ένα ζιβάγκο ή ένα hoodie, που θα προσαρμοστεί άψογα στο προσωπικό σου στιλ. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις τρεις κατηγορίες και τι περιέχουν.

 

ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ

Είναι από τα κομμάτια που μπορείς να φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και να είσαι στιλιστικά σωστή. Υπάρχουν πουκάμισα σε πιο classic και διαχρονικό style που συνήθως ταιριάζουν σε πολλά outfits, αλλά και printed shirts που έχουν επηρεαστεί από τα must μοτίβα και χρώματα της εποχής.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

 

ΖΙΒΑΓΚΟ

Το ζιβάγκο είναι το τοπ που κάθε χρόνο αποδεικνύει την αξία του. Είναι ζεστό, stylish και μπορεί να γίνει το βασικό κομμάτι για layering ή να ενταχθεί σε πολλά και διαφορετικά σύνολα. Σε πρώτη φάση μπορείς να δεις τις επιλογές και να αποφασίσεις σε πιο uα επενδύσεις, κι έπειτα να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να δεις πως θα το συνδυάσεις.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

Για να δεις πως θα το συνδυάσεις κάνε κλικ εδώ!

 

HOODIE

Παλαιότερα ήταν βασικό κομμάτι για stylish εμφανίσεις στο γυμναστήριο. Τα τελευταία χρόνια όμως, το hoodie έχει μπει στην καθημερινότητά μας, συνδυάζεται με athleisure, casual και πιο cool outfits και δημιουργεί ένα μοναδικό στιλιστικό αποτέλεσμα που αγαπούν ακόμα και οι σταρ. Το αγαπάμε πολύ γιατί είναι ζεστό, κρύβει ατέλειες λόγω της loose γραμμή του και φυσικά νιώθουμε πολύ cozy όταν το φοράμε.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More