Πουλόβερ: Το πιο hot top της σεζόν και πως να το φορέσεις

Όσο η θερμοκρασία θα πέφτει μέρα με τη μέρα και το κρύο θα μας αναγκάζει να ντυνόμαστε όλο και πιο “χοντρά”, τόσο τα πουλόβερ θα βρίσκονται πρώτα στις επιλογές μας. Εξάλλου είναι ένα fashion item που μπορεί να ενταχθεί τόσο σε casual, όσο και σε κομψά off-duty looks. Ναι ναι, μπορεί τα πουλόβερ κάποτε να ήταν κατά βάση ένα κομμάτι που θα φοράγαμε με τζιν, πλέον όμως συνδυάζεται με φούστες, γόβες, office looks και πολλά ακόμα.

Αν αναρωτιέσαι πως θα πετύχεις στιλιστικό τζακ ποτ φορώντας αυτό το τόσο ζεστό τοπ, τότε πρέπει να μετακινηθείς προς τα κάτω. Τα κορίτσια του εξωτερικού μας δείχνουν για ακόμα μια φορά το σωστό δρόμο, δηλαδή θα φορέσουμε σωστά κάθε ώρα της ημέρας και με κάθε είδους στιλ. Ναι, γιοατί τα πουλόβερ είναι απαραίτητα αυτήν την εποχή και δεν πρέπει να λείπουν ούτε από την ντουλάπα σου, αλλά ούτε και από τα looks σου.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν…

Μην διστάσεις να φορέσεις αυτό το τοπ ακόμα και μια κομψή φούστα. Μπορεί να είναι ακόμα και από σατέν ύφασμα, να προσθέσεις τις αγαπημένες σου γόβες και να δημιουργήσεις ένα ultra chic σύνολο. Από την άλλη βέβαια, μπορείς να το συνδυάσεις και με μια φούστα με prints, sock boots ή ankle boots. Και στις δύο περιπτώσεις μην φοβηθείς να χρησιμοποιήσεις oversized πουλόβερ.

Ένα στενό ή και πιο loose πουλόβερ δείχνει τέλειο με sneakers και full skirt. Είναι urban, αλλά είναι και κομψό. Σε αυτήν την περίπτωση ταιριάζει ακόμα και η μεταλλική φούστα με πιέτες που αγόρασες στις γιορτές και φόρεσες με τις αγαπημένες σου γόβες. Τώρα λοιπόν, έφτασε η στιγμή που θα τη μεταμορφώσεις σε πιο daily κομμάτι, μόνο με ένα πουλόβερ και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια.

Το κοτλέ παντελόνι είναι σούπερ must για φέτος και -ναι- ταιριάζει τέλεια με το πουλόβερ σου. Συνδυάζεις τα αγαπημένα σου sneakers και είσαι στιλάτη και άνετη. Στην περίπτωση που αναζητάς κάτι πιο θηλυκό, ακολούθησε τη Victoria Beckham και συνδύασέ το με ένα flare pants και block heel μποτάκια.

Η αγαπημένη σου ζιπ κιλότ μπορεί να φορεθεί στην καρδιά του χειμώνα, αν προσθέσεις κάτι ζεστό από πάνω πάνω. Φόρεσε τη με πουλόβερ και για daily εμφανίσεις επέλεξε ένα ζευγάρι block heel μποτάκια. Εναλλακτικά και για πιο κομψό αποτέλεσμα, μπορείς να βάλεις point toe pumps.

Θέλεις να φορέσεις το πουλόβερ, αλλά θέλεις να νιώθεις και sexy. Επέλεξε ένα σε loose γραμμή, φόρεσέ το με μια mini denim φούστα και ολοκλήρωσε με slouchy over-the-knee boots. Διαφορετικά μπορείς να κρατήσεις τις μπότες, να φορέσεις το αγαπημένο skinny jeans και μια minimal ζώνη.

Οκ, αυτή είναι η τελευταία εμφάνιση της Victoria Beckham που θα συναντήσεις στο σημερινό θέμα. Η ίδια όμως έχει τέτοια αδυναμία στα πουλόβερ που δεν θα μπορούσα να την αφήσω εκτός. Οι δύο εμφανίσεις αποδεικνύουν πως το πουλόβερ μπορεί άνετα να φορεθεί και στο γραφείο. Μπορείς να το συνδυάσεις τέλεια με ένα καρό παντελόνι, γόβες και αν χρειαστεί ένα chic παλτό.

Ο πιο συνηθισμένος και διαχρονικός συνδυασμός είναι το πουλόβερ με τζιν. Η Alexa Chung προτείνει να φορέσεις ένα πουκάμισο, να ρίξεις το πουλόβερ στους ώμους και να ολοκληρώσεις με strappy μπαλαρίνες. Αν θες κάτι πιο απλό και “εύκολο”, τότε φόρεσέ το απλά με τις κλασικές μπαλαρίνες.

Αν θέλεις ένα πιο tomboy look, τότε φόρεσέ το με ένα πουκάμισο από μέσα, loafers και κάνε τη διαφορά με ένα leather leggings. Διαφορετικά, συνδύασέ το με μαύρο τζιν, ankle boots, έναν στιλάτο μπερέ και ένα μαντήλι στο λαιμό (παριζιάνικο στιλ).

Πρέπει να είμαι αντικειμενική. Για το συγκεκριμένο δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη συμβουλή, αλλά έπρεπε να σου το προτείνω γιατί είναι σούπερ ωραίο. Αν έχεις κάποιο πουλόβερ λοιπόν, σε μακρύ μήκος, τότε φόρεσέ το με high heel παπούτσια και μια chain bag.

Last but not least! Κατά πάσα πιθανότητα αγόρασες ένα sequin παντελόνι τώρα για τις γιορτές. Όχι μετά δεν θα το βάλεις στην ντουλάπα, αντιθέτως θα το φορέσεις με ένα πουλόβερ και γόβες ή πέδιλα και είσαι έτοιμη για τη βραδινή έξοδο.

Read More

And More