Πουλόβερ: Το ρούχο που φοράς περισσότερο αυτή την εποχή μέσα και έξω από το σπίτι

Πουλόβερ! Μια λέξη, ένα ρούχο σήμα κατατεθέν του Χειμώνα! Όταν ξεκινούν τα πρώτα κρύα, είναι η πρώτη επιλογή που μας έρχεται στο μυαλό. Τα φοράμε με τα αγαπημένα μας τζιν, με παντελόνια σε κάθε γραμμή, με φούστες, ενώ φέτος που μένουμε σπίτι το φοράμε με τις φόρμες μας ή τα κολάν σε άνετα και στιλάτα stay home σύνολα.

Όπως τα περισσότερα ρούχα που απαρτίζουν τη γυναικεία ντουλάπα, έτσι και τα πουλόβερ έχουν επηρεαστεί από τις φετινές τάσεις παρόλα αυτά διατηρεί μία διαχρονική θέση στα ρούχα που φοράμε ξανά και ξανά και μας κάνουν πάντα να νιώθουμε όμορφα. Cozy, άνετα, με χρώματα ή σχέδια πάντα υπάρχει το κατάλληλο για σένα.

Φέτος το αγαπημένο σου πλεκτό φοριέται κυριολεκτικά παντού και δημιουργεί σύνολα που έχουν όλα όσα θες αυτήν την εποχή: άνεση, ζεστασιά και κυρίως όμορφο στιλ!

@wethepoeplestyle

Tα χρώματα μας φτιάχνουν την διάθεση. Διάλεξε ένα πολύχρωμο πουλόβερ και χαλάρωσε στο σπίτι βλέποντας αγαπημένες σειρές.

@aninebing

Στην δουλειά, ένα πουλόβερ σε μπεζ απόχρωση είναι σοφιστικέ επιλογή και ταιριάζει απόλυτα με τα βασικά σου bottom κομμάτια σε μαύρο ή μπεζ χρώμα.

@emilisindlev

Συνδύασε ωραία χρώματα και παίξε με το color block δίνοντας στο πουλόβερ σου την δυνατότητα να απογειώσει τις φούστες που έχεις.

@chiaraferragni

Τα cute πουλόβερ είναι ο καλύτερος φίλος του τζιν σου και τώρα θα τα φορέσεις μέσα στο σπίτι πολύ περισσότερο.

@naaomharris

Το τέλειο top για ένα edgy δερμάτινο κομμάτι είναι ένα ωραίο πουλόβερ. Ισορροπεί το σύνολο και του δίνει daily ύφος.

@wethepeoplestyle

Τα αλπινικά σχέδια στα πουλόβερ τους δίνουν μία αίσθηση εκδρομής και συνδυάζονται πολύ ωραία με λευκό τζιν.

@emilisindlev

Μέσα στο σπίτι συνδύασε τα κολάν σου με χαλαρά χρωματιστά πουλόβερ για όμορφη stay home εμφάνιση.

@blancamiro

Τα άνετα oversized πουλόβερ είναι κλασική αξία στις χειμερινές σου εμφανίσεις και δίνουν casual ύφος σε όλους τους συνδυασμούς σου.

@_jeanettemadsen_

Αντί για φόρμες, βάλε ένα άνετο πουλόβερ σαν φόρεμα μέσα στο σπίτι, συνδύασέ το με χοντρές κάλτσες και χαλάρωσε με… στιλ!

 

 

Read More

And More