Ψάθινη τσάντα: Το αξεσουάρ που κρατάς άνετα στην πόλη αλλά και στις διακοπές

Το καλοκαιρινό στιλ δεν χρειάζεται πολλά αξεσουάρ, αρκεί μια ψάθινη τσάντα για την παραλία και την πόλη, που θα αναβαθμίσει όλα τα street style μας.

Η ψάθα είναι ένα υλικό με διαχρονική αξία. Πρωταγωνιστεί στα αξεσουάρ στις συλλογές των σχεδιαστών κάθε σεζόν και μας διευκολύνει με τα look μας εφόσον ταιριάζει με τα περισσότερα.Αν και πρωτίστως οι ψάθινες τσάντες προτείνονται για να συνοδεύσουν το στιλ των διακοπών, ώστε να χωρέσουν μέσα τα απαραίτητα για την παραλία, τα τελευταία χρόνια τις  βλέπουμε να γίνονται πρωταγωνίστριες στα looks της πόλης. 

Μια ωραία τσάντα θαλάσσης όμως μπορεί να ολοκληρώνει το look σου και δε μιλάμε μόνο για την παραλία. Πλέον οι ψάθινες τσάντες έχουν πάει σε άλλο επίπεδο και φοριούνται από το πρωί μέχρι το απόγευμα και κάποιες από αυτές ακόμα και στη βραδινή σου έξοδο με το σωστό outfit.

Instagram @_jessicaskye

Το πρώτο 3ήμερο του καλοκαιριού είναι εδώ και επειδή ίσως έχεις κανονισει να φύγεις μην πας πουθενά χωρίς την ψαθινη τσάντα για την παραλία και όχι μόνο. Θα την κρατήσεις στο πλοίο αλλά και το βράδυ στην βόλτα στα σοκάκια του νησιού.

Instagram @annelauremais

Την ψάθινη τσάντα την συνδυάζεις τόσο με city look όσο και με ρούχα που θα φορούσες στην παραλία γιατί ολοκληρώνει άψογα και τα δύο στιλ.

Instagram @anoukyve

Έχει διάφορα σχέδια και μεγέθη, διαλέγεις αυτό που σου ταιριάζει καλυ΄τερα με την γκαρνταρόμπα σου.

Instagram @anoukyve

Εκτός από τα κλασικά σχέδια που θυμίζουν beachwear μπορείς να βρεις και άλλες εκδοχές της τσάντας πασπαρτού για αυτή την εποχή.

Instagram @clairerose

Ταιριάζει άψογα με neutral looks και με Minimal shoes.

Instagram @linda.sza

H ψάθινη τσάντα απογειώνει τα summe animal prints.

Instagram @mariaruizacuna

Στις διακοπές την κρατάς άνετα από το πρώί μέχρι το βράδυ.

Instagram @polinailieva

Μπορείς να την σετάρεις με ψάθινο καπέλο επίσης.

Instagram @jeanettemadsen_

Φόρεσε ένα ανδρικό πουκάμισο μία μακριά μαύρη φούστα και κράτησε μία ψάθινη τσάτνα δίνοντας στο city look νεο αέρα.

Instagram @zinafashiovibe

Τα total white σύνολα ολοκληρώνονται άψογα με ψάθινη τσάτνα.

 

Read More

And More