Ρομαντικό style!Τι πρέπει να προσέξεις ώστε να το φορέσεις στιλάτα

To ρομαντικό style είναι αρκετά δημοφιλές το καλοκαίρι και έχεις ήδη εντοπίσει τα stylish girls να το επιλέγουν για τις εμφανίσεις τους. Λευκά αέρινα ρούχα, broderie λεπτομέρειες,  λουλούδια αλλά και vintage στοχεία δίνουν το ύφος που χρειάζεται αυτό το style.

Πόσες φορές δεν έχεις χαζέψει editorial ή και φωτογραφίες στο instagram με αυτό το look που σε ταξιδεύουν και θες και εσύ να το αντιγράψεις! Με νοσταλγική πάντα διάθεση όταν το επιλέγεις σίγουρα έχεις ένα μοναδικό look αλλά για να κάνεις την διαφορά πρέπει να προσέξεις κάποιες λεπτομέρειες για τις οποίες θα σου μιλήσω σήμερα.

Τι κρατάς, τι δεν φοράς, πως τα συνδυάζεις αλλά και πολλά ακόμη tips που θα σου δώσουν το σωστό αποτέλεσμα για αυτό το μοναδικό style ώστε να το χαρείς όπως πρέπει αυτό το καλοκαίρι!

@blancamiro

Μπορείς να συνδύασες ένα volume sleeve top σε λευκό χρώμα με μία maxi φούστα και έτσι να δημιουργήσεις το dress effect σε ρομαντικό style. Aυτό το σύνολο δεν θέλει καθόλου κοσμήματα και απέριττα μαλλιά για να ολοκληρωθεί σωστά!

@camillecharriere

Το λευκό κυριαρχεί στα ρομαντικά σύνολα αλλά και το μαύρο μπορεί να γίνει romantic αν συνδυάσεις μία vintage style μπλούζα με ωραίο γιακά που παραπέμπει σε νοσταλγικό look και ένα ψηλόμεσο μαύρο παντελόνο ή shorts όσο ο καιρός γίνεται πιο ζεστός!

@carodaur

Τα top ή και τα φορέματα που δένουν με ρομαντικούς φιόγκους είναι πολύ στιλάτα για το καλοκαίρι και γίνονται ακόμη πιο εντυπωσιακά αν πιάσεις τα μαλλιά σου και προσθέσεις ωραία χρυσά κοσμήματα.

@monicaainleydlv

Μπορείς να δώσεις σε ένα ρομαντικό φόρεμα γίνεται city look αν τώρα το συνδυάσεις με west booties και να δημιουργήσεις ενα δυναμικό look που θα ανανεώσει και τα δύο αυτά κομμάτια.

@naaomiross

Τα ρομαντικά αξεσουάρ δίνουν πάντα extra πόντους στην εμφάνιση σου, ειδικά τα pearl hair clips που μπορείς να τα φορέσεις όχι μόνο για πρακτικούς λόγους αλλά και για style.

@rouge

Tα παπούτσια που ”αγαπά” το ρομαντικό style είναι και αυτά με μία vintage διάθεση, πέδιλα που δένουν στον αστράγαλο με πλεκτό σχέδιο είναι μία στιλάτη επιλογή για τα σύνολα που έχουν romantic mood.

@sezane

Aπό τα πιο βασικά ρομαντικά σύνολα και πανεύκολο να το δημιουργήεσις είναι μία λευκή μπλούζα με ανάλογο ύφος και ένα ψηλόμεσο τζιν καμπάνα. Αν συνδυάσεις το look με camel αξεσουάρ και όμορφα σκουλαρίκια έχεις πέτυχε τον απόλυτο συνδυασμό.

@sezane

Τα κοσμήματα που ταιριάζουν σε αυτό το style έχουν και αυτά ένα ρομαντικό χαρακτήρα, παντατίφ και βραχιόλια αλλά και δαχτυλίδια σε χρυσό χρώμα που δίνουν extra ύφος σε αυτό το look!

@wethestylepeople

Tα μαλλιά σου μπορείς να τα πιάσεις με ένα ωραίο φιόγκο και έτσι να έχεις ακόμη και στις λεπτομέρειες ρομαντικό ύφος που σίγουρα του ταιριάζει πάρα πολύ!

@monicaainleydlv

Φέτος είναι πολύ μόδα τα γιλέκα και συνδυάζονται τέλεια με αυτό το style, μπορείς να το φορέσεις με τις ρομαντικές σου μπλούζες ή με μακριά αέρινα φορέματα και να δώσεις μία ξεχωριστή λεπτομέρεια  στο σύνολο σου.

 

@sezane

Η δαντέλα είναι από τα βασικά στοιχεία του ρομαντικού style! Λεπτομέρειες με δαντέλα δίνουν στο σύνολο ρομαντικό αέρα και σίγουρα κρατάνε όλο το σύνολο στο σωστό ύφος!

@jeanedamas

Η ψάθινη τσάντα συνοδεύει τέλεια τα ρομαντικά φορέματα και είναι το πιο κατάληλο αξεσουάρ για αυτά τα look.Μικρή ή μεγάλη είναι ότι ακριβώς χρειάζεται ένα romantic σύνολο για να ολοκληρωθεί σωστά!

Read More

And More