Σκούφοι και καπέλα για το κρύο! Tι φοράνε φέτος οι influencers και πώς τα συνδυάζουν

Αν θα έπρεπε να υποδείξουμε τα απαραίτητα αξεσουάρ για το κρύο, τότε δεν θα έλειπαν τα καπέλα, τα σκουφάκια και οι μπερέδες, αφού όλα ολοκληρώνουν… ζεστά τα χειμερινά μας σύνολα.

Αυτά τα cozy αξεσουάρ πρέπει να υπάρχουν σε κάθε ντουλάπα, αν ο στόχος σας είναι να παραμείνετε ζεστές και στιλάτες. Με παιχνιδιάρικη διάθεση, τα αξεσουάρ για το κεφάλι λένε πάντα την τελευταία λέξη στο styling. Bεβαίως υπάρχουν πολλά σχέδια και μπορείς να βρεις το δικό σου αγαπημένο και να το φορέσεις με τον καλύτερο τρόπο, δίνοντας από glam, μέχρι και boho ύφος στην εμφάνισή σου.

Επειδή ο χειμώνας έχει έρθει στην καθημερινότητά μας και οι θερμοκρασίες πέφτουν επικίνδυνα, είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε για το styling αυτών των χειμερινών αξεσουάρ. Εμείς κάναμε μία έρευνα στα street style looks και στους πιο hot instagram λογαριασμούς και σου παρουσιάζουμε παρακάτω τους πιο chic και stylish τρόπους για να τα δοκιμάσεις φέτος. Τη διαφορά δεν την κάνουν μόνο οι λεπτομέρειες και τα χρώματα, αλλά και ο τρόπος που θα τα συνδυάσεις με το υπόλοιπο σύνολο. 

Σκουφιά

Το πρώτο που μας έρχεται στο μυαλό όταν θέλουμε να φορέσουμε κάτι και να ζεσταθούμε είναι τα σκουφάκια. Όλες έχουμε 2-3 σχέδια που μας βολεύουν και τα φοράμε ξανά και ξανά. Ας δούμε τι επιλέγουν φέτος τα it girls.

@sophiaroe

Mε ένα σύνολο που έχει αρκετή θηλυκότητα, σατέν φούστα και sleeveless top, μπορείς να προσθέσεις αρβυλάκια και σκουφάκι για να του δώσεις ένα πιο στιλάτο ύφος και βεβαίως να αξιοποιήσεις τον μαύρο κλασικό σου σκούφο με τον καλύτερο τρόπο.

@sophiaroe

Στα μαλλιά που είναι πολύ κοντό καρέ ίσως φοβάσαι να προσθέσεις σκουφάκι. Αυτή η φωτογραφία σού δείχνει πόσο τέλεια ταιριάζει με αυτό το hairstyle —ειδικά σε ένα denim σύνολο με πουλόβερ και ωραίες μπότες— είναι το αξεσουάρ που θα το απογειώσει.

@carodaur

Γούνα και τζιν: ένας συνδυασμός που φοράμε κάθε χειμώνα και σίγουρα θέλουμε να τον ενισχύσοθμε με κάτι ζεστό στο κεφάλι μας. Ένας χρωματιστός σκούφος είναι ό,τι χρειάζεται αυτό το look και σίγουρα θα μας αποζημιώσει με τη ζεστασιά του.

@linnodham

Αυτό το σύνολο είναι σίγουρα ένα από τα αγαπημένα μας για όσο είμαστε σε καραντίνα, αφού οι φόρμες με παλτό κάνουν τον απόλυτο συνδυασμό. Το γκρι σκουφάκι σου είναι το καλύτερο αξεσουάρ για να δώσεις τη σωστή εικόνα στο όλο look.

Καπέλα

Φέτος τα baseball hats έχουν κάνει μεγάλο comeback, όπως βλέπουμε ήδη στο διαδίκτυο. Φυσικά και τα κλασικά fedora ή τα trendy basket hats εξακολουθούν να είναι ψηλά στις προτιμήσεις των fashionistas. Ας δούμε μερικά σύνολα, για να πάρουμε έμπνευση από τα καπέλα των influencer.

@vikyandthekid

Συνδύασε το baseball καπέλο σου με δερμάτινο παντελόνι και μάλλινο μακρύ παλτό, δημιουργώντας ένα city look που φέτος φοράνε τα πιο στιλάτα κορίτσια.

@linnodham

Total γκρι σύνολο σε χειμερινό ύφος με παλτό και τζιν, που ολοκληρώνεται με το καπέλο της χρονιάς, ένα baseball hat.

@naaomiross

Κλασικός συνδυασμός μπεζ με μαύρο και platform loafers, που συνδυάζονται με το παιχνιδιάρικο μπεζ baseball hat και δίνει ένα fresh look.

@lucywilliams02

Tα αγαπημένα μας basket hats έχουν και fleece εκδοχές, που ταιριάζουν με το χειμερινό μας mood και μας προστατεύουν από το κρύο.

@lucywilliams02

Tα δερμάτινα basket hats επίσης δίνουν στιλάτο αποτέλεσμα στα σύνολά σου και ταιριάζουν άψογα με τα πλεκτά του χειμώνα.

@mijamija

To λευκό fedora είναι μία απρόσμενη επιλογή ειδικά τον χειμώνα, αλλά δίνει σε ένα ασπρόμαυρο σύνολο το fashion twist που θες.

@sophiaroe

Δερμάτινο καπέλο που φοράς με σοφιστικέ σύνολο και κάνεις την ανατροπή στα αξεσουάρ ανεβάζοντας το στιλιστικό σου αποτέλεσμα.

Μπερές

@vikyandthekid

Αξεπέραστη επιλογή και φέτος, ο μπερές δίνει γαλλικό αέρα και στο πιο basic σύνολο. Καθόλου τυχαίο που τον λατρεύουν όλα τα στιλάτα κορίτσια.

 

Read More

And More