Στιλάτα παντελόνια, ζιπ κιλότ και σορτς που πρέπει να εντάξεις στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις

Τα παντελόνια πλέον έχουν αποποιηθεί το χειμερινό τους στιλ και πλέον αλλάζουν “όψη”. Η θερμοκρασία ανεβαίνει, οι μέρες γίνονται πιο ζεστές και το πιο βασικό οι τάσεις άλλαξαν. Οπότε ξέχασε για λίγο (δηλαδή μέχρι τον Οκτώβριο τουλάχιστον) το μαύρο σου παντελόνι και συνέχισε προς τα κάτω για να δεις ποια είναι τα νέα hot items που θα το αντικαταστήσουν. Η fashion editor του Tlife, Σοφία Σούζα, βγήκε μια βόλτα στα μαγαζιά και βρήκε για σένα τα πιο στιλάτα.

Χρωματιστά παντελόνια, αέρινες ζιπ κιλότ και σορτσάκια! Ναι, αυτά είναι τα bottoms που έχουν την τιμητική τους και αξίζει να υιοθετήσεις από αύριο κιόλας στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις. Δες τις επιλογές της Σοφίας, πάρε μια ιδέα και απόκτησε αυτό (ή αυτά) που θα καταφέρει τελικά να κερδίσει επάξια μια θέση στο στιλ σου, βάση των δικών σου προτιμήσεων φυσικά.

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της!

Παντελόνια
Τα παντελόνια που θα φορέσεις αυτήν τη σεζόν, δεν είναι σίγουρα skinny. Είναι σε ίσια γραμμή, παντελόνες ή σε cool στιλ όπως harem pants. Αν έχεις αδυναμία στο μαύρο χρώμα, τότε μπορείς να ψάξεις εδώ! Αν από την άλλη θέλεις λίγο χρώμα στη ζωή σου, τότε σίγουρα θα βρεις πολλά… και πάλι εδώ. Οπότε, από ότι καταλαβαίνεις μπορείς άνετα να δημιουργήσεις ultra stylish looks με βασικό κομμάτι ένα καλοκαιρινό παντελόνι, αρκεί να βρεις αυτό που ταιριάζει σε σένα.

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της!

Ζιπ κιλότ
Τις φόρεσες το χειμώνα σε λίγο πιο “βαρύ” ύφασμα και η αλήθεια είναι ότι τις χάρηκες πολύ. Τώρα οι ζιπ κιλότ αποκτούν πιο αέρινη αισθητική και καλοκαιρινό ύφος και υπόσχονται να μας συνοδεύσουν από την δουλειά μέχρι τη βραδινή έξοδο. Σε γενικές γραμμές, φέτος επιλέγεις απαλά ή ζεστά χρώματα, σε περίπτωση που είσαι πιο minimal τύπος, ή και πιο έντονες αποχρώσεις. Ξέρεις, αυτές που είναι ιδανικές για ιδιαίτερες εμφανίσεις.

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της!

Σορτς
Συνεχίζουμε με τα σορτς. Ξέρω πόσο τα αγαπάς, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Κι εγώ! Κι επειδή καλοκαίρι χωρίς σορτς δεν γίνεται, η Σοφία σου βρήκε τα πιο in fashion της αγοράς. Σε έντονα ή πιο απαλά χρώματα, με prints, ρίγες ή με minimal μοτίβο. Ναι, ό,τι ψάχνεις θα το βρεις εδώ. Για κάθε περίσταση, για κάθε ώρα και φυσικά για κάθε γούστο για να μην αφήσουμε καμία παραπονεμένη. Τσεκ λοιπόν…

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της!

Read More

And More