Στιλάτη στην εγκυμοσύνη! Οι διάσημες σου δείχνουν πως

Εδώ και πολλά χρόνια το στιλ και η εγκυμοσύηνη δεν ήταν…ταιριαστά!Αυτό έχει αλλάξει και σε αυτό έχει παίξει μεγάλο ρόλο το instagram και τα social αφού οι διάσημες δεν σταματάνε τα post τους ποτέ έτσι βλέπουμε πολλές φωτογραφίες τους ακόμη κια κατα την διάρκεια της εγκυμοσύνης ενώ πολλές από αυτές δεν σταματούν ούτε τις red carpet εμφανίσεις. Το σώμα σου αλλάζει πολύ και σίγουρα έρχεσαι αντιμέτωμη με μία νέα πραγματικότητα αλλα΄το μυστικό είναι να μην χάσεις το προσωπικό σου στιλ και να προσπαθήσεις να κρατήεσις όσο μπορείς ναι έχεις διάθεση μία εμφάνιση που θα σου αρέσει.

Σήμερα σου έχω συγκεντρώσει φωτογραφίες από έγκυες που με τις εμφανίσεις υιοθέτησαν ένα χαρακτηριστικό στυλ κατά τη διάρκεια της κύησης τους, έτσι ώστε να πάρετε έμπνευση όσες βρίσκεστε ή σκοπεύετε να βρεθείτε σύντομα “σε ενδιαφέρουσα” για τα δικά σας looks:

Η Meghan Markle συνδύαζε πολύ συχνά κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης chic mini φορέματα με σακάκι, δίνοντας έτσι στο πάνω μέρος σωστό ”δυνατό” σχήμα και άφηνε τα υπέροχα πόδια της να κλέβουν το βλέμμα με στιλάτες κλασικές γόβες.

Η Chiara Ferragni συνδυάζει wrap mini φούστα σε έντονο χρώμα και t shirt σε χαλαρό ύφος. Όσο η κοιλίτσα σας είναι μικρή δεν χρειάζεται να την κρύβεις αλλά να την τονίζεις με τέτοια χαριτωμένα look που και την αναδεικνύουν σωστά.

Η Aθηνά Οικονομάκου επιλέγει ένα maxi φόρεμα με τονισμένα μανίκια και έτσι δημιουργεί ένα τρικ αφού τραβάει το βλέμμα προς τα πάνω ( στους ώμους) και η κοιλιτσα κρατάει την cute αίσθηση.

Η Katy Perry φορούσε πολύ χρώμα στην εγκυμοσύνη της,  στην αρχή ειδικά επέλεγε συχνά φορέματα με έντονες αποχρώσεις και έδινε έτσι και ένα happy look και απέφυγε τα μαύρα ή τις σκούρες αποχρώσεις όπως οι περισσότερες κάνουν επειδή φοβούνται να τολμήσουν. Πολλά χρώματα και ελαστικό ύφασμα για μία εμφάνιση που μας άρεσε πολύ.

Εδώ την βλέπουμε με ένα layering που αξίζει να δοκιμάσεις και εσύ, η Katy επιλέγει ένα χρωματιστό φόρεμα ( ροζ ) γιατί περιμένει κοριτσάκι και το συνδυάζει με floral top απο μέσα για περισσότερο style. H λεπτομέρεια που μας τράβηξε την προσοχή είναι τα σκουλαρίκια που είναι και αυτά λουλούδια.

Η Kim Kardashian συνδύαζε συχνά αυτές τις αποχρώσεις στις εμφανίσεις της όταν ήταν έγκυος και είχε chic αποτέλεσμα, φυσικά χρώματα και pastel που έδιναν ισορροπία στο look.

Από τις πιο στιλάτες εμφανίσεις που έχουμε δει και μάλιστα καλεσμένη σε γάμο, η Victoria Beckham παίρνει 10! Επιλέγει για την επίσημη περίσταση, τον γάμο της Kate και του William ένα μπλε φόρεμα σε a line γραμμή που αγκαλιάζει τέλεια το σώμα της και δίνει ένταση στα άκρα με εντυωπσιακό καπέλο και ψηλοτάκουνες γόβες.

So stylish! Η Chiara Ferragni στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι ενώ διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της φοράει ένα metallic φόρεμα και over the knee boots σε ένα styling μοναδικό!

Η Blake Lively δεν φοβάται το χρώμα ούτε την παγιέτα. Επιλέγει κατακίτρινο sequin φόρεμα αλλα που έχει ψηλόμεση ζώνη και αφήνει την πανέμορφη κοιλίτσα της να δείχνει super.

H Jeanne Damas ανακοίνωσε πρόσφατα την εγκυμποσύνη της και μας δίνει… γαλλικά tips για να παραμείνεις στιλάτη στην αρχή! Εδώ έχει συνδυάσει ένα παντελονι με ζακέτα και βάζει την ζώνη της ψηλά ώστε να αναδύξει κομψά την κοιλίτσα της.

Εδώ φοράει ένα φόρεμα σε κρουαζέ ύφος, που αγκαλιάζει super την κοιλιά και το μήκος του δίνει ισορροπία στην εικόνα της.

Πλεκτό φόρεμα σε χαλαρή γραμμή και μπεζ χρώμα που συνδύασε με μπαλαρίνες είναι ότι πιο στιλάτο για φθινοπωρινές εμφανίσεις τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης σου και με γαλλική υπογραφή παρακαλώ!

Η Τζένη Μπαλατσινού δίνει μία casual εκδοχή με τζιν βερμούδα σε στενή γραμμή για να τονίσει τα τέλεια πόδια της και χαλαρό t shirt για άνεση τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Η Kate Hudson φοράει floral φόρεμα που όμως στην επίμαχη περιοχή έχει μαύρο χρώμα και διατηρεί ένα ισορροπημένο look που δεν χάνει καθόλου σε στιλ.

Η Kate Middleton τολμάει το πουά στην εγκυμοσύνη και μας χαρίζει ένα χαριτωμένο σύνολο με φόρεμα και σακάκι ενώ ολοκληρώνει στιλάτα με καπέλο που έχει εντυπωσιακό σχέδιο. Τα πουά είναι κλασικά κομψό print, μην το φοβηθείς ούτε στην εγκυμοσύνη για cute σύνολα.

Δες και το video

Read More

And More