Στιλιστικά μαθήματα: Οι πιο τέλειοι συνδυασμοί με τζιν τζάκετ που αξίζει να δοκιμάσεις τώρα

Μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει, και κάπως έτσι φτάσαμε στον πρώτο μήνα της Άνοιξης, που το όλο styling γίνεται κάπως πιο “χαλαρό”. Είναι γνωστό ότι τους πρώτους ανοιξιάτικους μήνες το ντένιμ ύφασμα έχει την τιμητική του. Τζιν παντελόνια, τζιν φούστες, φορέματα και σορτς, αλλά ένα από τα πιο αγαπημένα denim items που δεν φοράμε το χειμώνα, είναι τα τζάκετ. Οκ, αναγνωρίζω ότι ακόμα ο καιρός δεν ενδείκνυται για να φοράς αυτό το πανωφόρι, ένα t-shirt και να βγαίνεις εκτός σπιτιού (έχει λίγο ψύχρα ακόμα), για αυτό είπα να φορέσουμε αυτό το κομμάτι με λίγο διαφορετικό τρόπο, ώστε και να το ευχαριστηθούμε, αλλά και να μην κρυώνουμε.

Προς τα κάτω θα βρεις street style εμφανίσεις από fashion lovers και διάσημες, οι οποίες παραδίδουν στιλιστικά μαθήματα και μας δείχνουν πως να συνδυάσουμε το denim jacket, ώστε να είμαστε στιλάτες, σωστές, μα πάνω από όλα ζεστές σε αυτές τις περίεργες καιρικές συνθήκες. Οπότε, αν θέλεις κι εσύ να εντάξεις στο στιλ σου αυτό το διαχρονικό και casual key piece, οφείλεις να μετακινηθείς προς τα κάτω και να τσεκάρεις τις εμφανίσεις που έγιναν στους δρόμους του εξωτερικού.

 

Τις ημέρες που νιώθεις ότι κρυώνεις, μπορείς να φορέσεις το denim jacket σε συνδυασμό με ένα puffer jacket. Ναι, είναι ένας τέλειος συνδυασμός που θα σε προστατεύσει από το κρύο και θα δημιουργήσει ένα σούπερ στιλάτο look. Από κάτω μπορείς να φορέσεις το αγαπημένο σου τζιν ή γενικά παντελόνι, ή μια αθλητική φόρμα για πιο athleisure αποτέλεσμα.

 

Επίσης, ένας τέλειος συνδυασμός είναι να φορέσεις το denim jacket σε συνδυασμό με ένα oversized παλτό. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείς, εκτός από το αγαπημένο σου παντελόνι, να “σετάρεις” μια pensil φούστα ή ακόμα και φόρεμα.

 

Η Caroline de Maigret, ιέρεια του στιλ και ambassador του οίκου Chanel, επέλεξε ένα total denim look (τζιν παντελόνι + τζιν τζάκετ) σε ανοιχτό χρώμα, και τα συνδύασε με ένα ανοιχτόχρωμο και glitterati jacket, κάνοντας τη διαφορά και δημιουργώντας ένα WOW στιλ που δεν θα μπορούσε να μας περάσει απαρατήρητο.

 

Μια ακόμα ιέρεια του στιλ, η Bella Hadid, φόρεσε total denim look (τζιν παντελόνι + τζιν τζάκετ) και κατάφερε να κάνει πιο κομψό και ζεστό το αποτέλεσμα με ένα μόνο item. Η ίδια ολοκλήρωσε το σύνολό της με ένα leather blazer, και ναι, μας έκανε ξετρελαθούμε!

 

Τώρα, για τις ημέρες που δεν κάνει και παααρα πολύ κρύο, μπορείς να φορέσεις μια φούστα σε γραμμή που ταιριάζει στο σώμα σου, σε συνδυασμό με ένα oversized πουλόβερ (κατά προτίμηση ζιβάγκο) και ρίξε στους ώμους σου το denim jacket. Σε παπούτσι διαλέγεις ankle boots ή και sneakers.

 

Συνεχίζουμε με μια ακόμα ακόμα ιδέα στην οποία θα χρειαστείς τα εξής items: μια φούστα ή ένα παντελόνι, ένα t-shirt, το αγαπημένο σου denim jacket και από πάνω μια oversized και μακριά ζακέτα. Σε παπούτσι μπορείς να επιμείνεις στα ankle boots ή στα sneakers.

 

Αν θέλεις ένα πιο athleisure chic styling, συνδύασε το jacket με ένα hoodie από μέσα. Στο κάτω μέρος επιλέγεις ένα δερμάτινο κολάν, ή ένα τζιν και σε παπούτσια τα αγαπημένα σου sneakers ή ακόμα και sock boots.

 

Επίσης, μια σούπερ ιδέα είναι να φορέσεις το denim jacket και να το αναδείξεις με casual styling, μόνο που για να μην κρυώνεις, μπορείς να φορέσεις ένα blanket scarf ή ένα fluffy κασκόλ.

 

Last but not least! Σε περίπτωση που δεν νιώθεις οκ με όλες τις παραπάνω συμβουλές και κρυώνεις, επένδυσε σε ένα denim jacket με sheepskin επένδυση που θεωρείται key piece! Σου το λέει και το μοντέλο της Victoria’s Secret, Elsa Hosk!

Read More

And More