Copy the look

Στο γραφείο: Outfits που θα σε βοηθήσουν να είσαι πάντα καλοντυμένη!

Είναι επίσημο, οι διακοπές έχουν τελειώσει και όλες μας έχουμε επιστρέψει στα γραφεία, στις δουλειές μας και στις καθημερινές μας υποχρεώσεις! Η μόνη λύση να αναπτερωθεί το ηθικό σου και να σου φτιάξει η διάθεση είναι να σκεφτείς και να οργανωθείς σωστά, ώστε να επιστρέψεις άκρως ανανεωμένη στιλιστικά στα εργασιακά σου καθήκοντα.

Θέλουμε λοιπόν μετά τις διακοπές ένα κίνητρο, λίγη έμπνευση, γιατί κάνοντας μια stylish εμφάνιση στη δουλειά, μας γεμίζει με αυτοπεποίθηση!

Αν έχεις dress code και πρέπει να είσαι με ένα συγκεκριμένο στιλ (σακάκι, φούστα, παντελόνι) ή ανήκεις σε αυτό που λέμε πιο χαλαρό εργασιακό περιβάλλον εγώ σου έχω λύσεις για όλα και μάλιστα με την υπογραφή των πιο διάσημων influencers που  “δουλεύουν” ολημερίς και ολονυχτίς για να προσφέρουν έμπνευση για τις καθημερινές μας εμφανίσεις. Βλέποντας τα looks που ανεβάζουν στα προφίλ τους στο Instagram μπορούμε όχι μόνο να πάρουμε ιδέες για τα τι να φορέσουμε, αλλά και να δούμε κάποια classics της γυναικείας γκαρνταρόμπας με άλλο μάτι. Άρα βλέπεις τις επιλογές μου και δεν πας κατευθείαν στα μαγαζιά, αλλά στην ντουλάπα σου μήπως μπορέσεις να αναβιώσεις κομμάτια που ήδη έχεις και μετά κάνεις μία σωστή shopping list!

Ας δούμε μερικές στιλάτες προτάσεις και συνδυασμούς ώστε να ξεκινήσεις με τον καλύτερο τρόπο η νέα αυτή χρονιά!

H βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας με αυτή της την εμφάνιση της μας δίνει ιδέα για τέλειο σύνολο με φόρεμα, διαλέγει ένα λευκό στιλάτο φόρεμα με bow σχέδιο στο πάνω μερος και το συνδυάζει στιλατα με καφέ αξεσουάρ: ζώνη και γόβες που του δίνουν μία κομψή εικόνα.

@ariviere

To λευκό σου κουστούμι είναι τώρα η σωστή ώρα να το φορέσεις και μάλιστα με ένα γιλέκο αντί για top για να δημιουργήσεις ένα masculine σύνολο σε χρώμα που θα αναδείξει και το μαύρισμα που ακόμη έχεις!Εδώ τα κοσμήματα είναι διακριτικά ίσως μικρά σκουλαρίκια και σίγουρα όχι κολιέ.

@aninebing

H βερμούδα σου θα γίνει office κομμάτι αν ακολουθήσεις αυτά τα βήματα: συνδύασε την με ένα ελαφρύ σακάκι ή ένα πουκάμισο αν νιώθεις νωρίς για σακάκι και πήγαινε στο γραφειο σου με το πιο city cool ύφος! Τα παπούτσια που ταιριάζουν εδώ είναι mules ή loafers.

@aninebing

To φόρεμα που μοιάζει με καμπαρντίνα σε camel απόχρωση ( ή αυτή που θες εσύ) είναι μία ωραία αγορά για τα φθινοπωρινά σου σύνολα στο γραφείο που θα την φοράς και πολλές σεζόν ακόμη.Εκτός από τα κλασικά σου μαύρα παπούτσια όσο ο καιρός είναι καλός το φοράς και με λευκά!

@annelauremais

Το τζιν είναι ένα κομμάτι που σε πάει παντού ακόμη και στο γραφείο!Για να δώσεις νέο φθινοπωρινό αέρα σε αυτό το κλασικά αγαπημένο σου κομμάτι τότε συνδύασε το με crop σακάκι και ένα ωραίο top από μέσα ( εδώ λόγω λήψης η incluencer το απέφυγε) και να κάνεις μία super εμφάνιση!

@anoukyve

Kαι συνεχίζουμε με το μαύρο τζιν σου που θα συνδυάζεις με ένα μπεζ πουκάμισο και όχι λευκό για πιο chic αποτέελσμα και ακολούθησε τα βήματα της Influencer με ένα ελαφρύ πλεκτό στους ώμους σε περίπτωση που αλλάξει ο καιρός.

@anoukyve

γήινες αποχρώσεις όπως το μπεζ το καφέ το ανοιχτό πράσινο και γενικά ότι θυμίζει eart tones είναι η σωστή χρωματική παλέτα για τώρα! Θα σου αλλάξει την καλοκαιρινή διάθεση και θα σε … βάλει σιγά σιγά σε πιο φθινοπωρινό look!Tα ελαφριά πλεκτά με κλασικά παντελόνια και 2 tones μπαλαρίνες αποτελούν μία πολύ στιλάτη πρόταση σε αυτούς τους τόνους.

@chloelecareux

μεταξωτά πουκάμισα πάντα δημιουργούν ένα elite look και αν τα συνδυάσεις στο γραφείο μιλάμε για μία top επιλογή! Φόρεσε τα με παντελόνι ή midi φούστα και αν θες ένα twist συνδύασε και fashion γυαλιά ηλίου που θα απογειώσουν την εμφάνιση σου.

@leoniehanne

To t-shirt που έκανε θραύση το καλοκαίρι με τις βάτες θα πάει και στο γραφείο σου το φθινόπορο! Ο πιο safe τρόπος να το φορέσεις είναι με παντελόνι αλλά πρόσεξε να κινηθείς σε μία στιλάτη παλέτα χρωμάτων και να αποφύγεις κλασικούς συνδυασμούς όπως άσπρο μαύρο, αλλά παίξε με μπεζ, καφέ, χακί, χρώμα της άμμου κλπ!

Η satin φούστα επίσης είναι μία πρόταση που θα σου ανανεώσει το office styling!Φόρεσε την με ένα ωραίο top στο ίδιο χρώμα και κάνε την διαφορά με ένα σακάκι σε camel χρώμα που θα δώσει στο σύνολο το σωστό αποτέλεσμα. Εδώ μας αρέσει πολυ και η επιλογή του παπουτσιού αφού τα mules δίνουν κομψότητα με μία κίνηση.

Read More

And More