Styling tips: Πως να φορέσεις το μαύρο τζιν!

Το να προσπαθείς να σκεφτείς τι να φορέσεις με μαύρο τζιν είναι, για κάποιο λόγο, πιο δύσκολο από ό, τι φαντάζεται κανείς. Τα μαύρα ρούχα είναι ζωτικής σημασίας για μας και το denim είναι ο μεγαλύτερος εθισμός μας (καλά, όταν δεν ψωνίζουμε παπούτσια). Έτσι, θα υπέθετε κανείς ότι όταν αυτά τα δύο συνδυάζονται, το οποίο συνήθως συμβαίνει αυτή την εποχή του χρόνου -όταν ξεκινά ο καιρός να αλλάζει-ότι βρισκόμαστε σε γνώριμα μονοτάτια. Όχι και τόσο. Υπάρχει ένα rock ‘n’ roll vibe στο μαύρο τζιν που σε ορισμένες περιπτώσεις, όταν το στιλ σου είναι πιο κλασικό ή θηλυκό μπορεί να σου είναι δύσκολο να το ενσωματώσεις στο look σου.
Για καλή μας τύχη η τάση του μαύρου denim έχει δει μια αναβίωση στο street style, που σημαίνει ότι κάποια νέα outfit -υλικά έχoυν παραχθεί για να μπορέσουμε να επανεξετάσουμε το κλασικό αυτό κομμάτι της ντουλάπας και να το ωθήσουμε σε φρεσκότερο έδαφος.

Μετακινήσου προς τα κάτω για να δεις τα πιο εμπνευσμένα looks που είδαμε με βάση το μαύρο τζιν για να πάρεις ιδέες και για τα δικά σου!


Πρόσθεσε edgy vibe στο μαύρο σου τζιν συνδυάζοντάς το με ένα oversized bomber jacket, ένα τοπ με λεπτομέρεια από φερμουάρ και δερμάτινα ankle boots.


Πρόσθεσε θηλυκότητα στο μαύρο mom jeans σου, συνδυάζοντάς το με ένα ζευγάρι Mary-janes.


Φόρεσε το μαύρο kick-flare τζιν σου με μαύρο πουκάμισο και slingbacks.


Φόρεσε το σκισμένο μαύρο σου τζιν με flat ankle boots, εκρού ζιβάγκο και μακριά ζακέτα.


Αν οι αναλογίες σου το επιτρέπουν τόλμησε να το φορέσεις με ένα εξώπλατο body.


Tαίριαξέ το με μαύρο τοπ και τζάκετ και ολοκλήρωσε το look με leopard ankle boots.


Συνδύασέ το με ένα cropped sweatshirt και φλατ ankle boots.

Φόρεσέ το με bomber jacket, λευκά sneakers και μπαντάνα στα μαλλιά.


Συνδύασέ το με ένα oversized blazer και booties.


Τα έξυπνα αξεσουάρ “μαλακώνουν” τη σκληρότητα του μαύρου τζιν. Ένα λευκό τοπ με δαντέλα, μια καφέ ζώνη και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες συμμαχούν για ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Read More

And More