T-shirt, πουκάμισο, μαρινιέρα: 3 must-have κομμάτια της άνοιξης και πως να τα φορέσεις!

Σε μεταβατικές περιόδους όπως αυτήν που διανύουμε εμείς λατρεύουμε να εντοπίζουμε τα κομμάτια που θα μας μεταφέρουν εύκολα και με στιλ στην επόμενη σεζόν και θα φρεσκάρουν την γκαρνταρόμπα και το look μας.

Έτσι αυτή τη φορά καταλήξαμε σε 3 κομμάτια-κλειδιά για την άνοιξη που δεν είναι άλλα από το T-shirt, το πουκάμισο και τη μαρινιέρα. Kάνε λοιπόν κι εσύ αποκτώντας τα, άμεσο update στην ντουλάπα σου και ακολούθησε τα styling tips της fashion editor του Tlife Σοφίας Σούζα για να τα ενσωματώσεις στο look σου με τον πιο stylish τρόπο αυτή τη σεζόν!

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις!


Πάντα υπάρχει χώρος στην ντουλάπα μας για ένα καινούριο t-shirt αφού με το κατάλληλο styling μπορούμε να δημιουργήσουμε πολλά και διαφορετικά looks. Φρέσκαρε λοιπόν την γκαρνταρόμπα σου με ένα καινούριο t-shirt και συνδύασε το με τα jeans σου, με μίνι ή και midi φούστες.

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές σε Τ-shirts !


Είναι ένα από εκείνα τα κομμάτια που πρέπει οπωσδήπωτε να έχουμε στη ντουλάπα μας. Φαίνεται σαν ένα αρκετά basic κομμάτι, αλλά στην πραγματικότητα, μπορεί να φορεθεί με αμέτρητους δημιουργικούς τρόπους. Είναι το πουκάμισο και εδώ θα βρεις πιο φρέσκιες εκδοχές του για τη σεζόν!

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές σε πουκάμισο!


Το ριγέ τοπ ή αλλιώς μαρινιέρα, είναι άλλο ένα βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας που δεν πρόκειται ποτέ να βγει εκτός μόδας. Κατατάσσεται στην κατηγορία του ουδέτερου στον κόσμο των prints, ταιριάζει ιδανικά με denim όπως και οποιοδήποτε άλλο print, με δέρμα, χακί και η λίστα συνεχίζεται συνεχώς.

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές σε μαρινιέρα!


Read More

And More