Τα do και don’t για την παραλία!Τι φοράς για τέλειο style και τι δεν φοράς ΠΟΤΕ!

Στην παραλία το styling έχει κάποιους κανόνες ώστε να είσαι stylish. Σίγουρα η κάθε μία από εμάς έχει το προσωπικό της γούστο, αλλά υπάρχουν κάποιοι fashion rules που οφείλεις να ακολουθήσεις για να έχεις ένα safe chic beach look.

Όλες έχουμε παρατηρήσει εμφανίσεις στην παραλία που ήταν υπερβολικές και στα όρια του κακόγουστου. Επειδή όμως το καλοκαίρι κρύβει παγίδες και μπορεί να συμβεί και σε σένα αν δεν προσέξεις, σήμερα θα δούμε μερικά βασικά do και don’t για το look παραλίας.

Τι φοράω στα μαλλιά

Do

Καπέλα ψάθινα εννοείτε ότι είναι στα do αλλά στο πολύ do είναι τα μαντήλια και τα τιρμπάν. Δοκίμασε τα μετά την θάλασσα όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις με τα μαλλιά σου και θα με θυμηθείς.

Don’t

Είπαμε να στα καπέλα αλλά όχι σε ότι θυμίζει far west. Απέφυγε cowboy style γιατί είσαι στην παραλία και όχι στο Texas.

Τι παπούτσια φοράω

Do

Σανδάλια δερμάτινα, ψάθινα παπούτσια espadrilles και plain σαγιονάρες ( χωρίς στολίδια) είναι τα παπούτσια που επιτρέπεται να φορέσεις στην άμμο και να είσαι do.

Don’t

Platforms ή wedges, γενικά παπούτσια που έχουν ύφος πόλης!Το ξέρω ότι μερικές φορές θες extra ύψος, αλλά πίστεψε με δεν αξίζει τον κόπο μία τέτοια επιλογή γιατί θα χάσεις πόντους από το style σου.

Πόσο sexy μαγιό επιτρέπεται;

Do

Τα ολόσωμα μαγιό με παρτό πίσω μέρος και open back σχέδιο παίρνουν do και είναι too sexy

Don’t

Neon χρώματα vinyl και πολλά cuts δεν δίνουν sexy ύφος και σίγουρα δεν θες να τα επιλέξεις για την εμφάνιση σου.

Koσμήματα

Do

Ένα ωραίο κολιέ αρκεί ή ένα ωραίο layering επίσης. Τα χρυσά φίνα κοσμήματα είναι πάντα do και οι μικροί κρίκοι η καλύτερη επικογή.

Don’t

Mην φορέσεις όλα τα ασημένια κοσμήματα μαζί γιατί θα θυμίζεις πάγκο στο Θησείο. Επίσης τα anklet πρέπει να είναι λεπτά και διακριτικά και όχι να τραβάνε την προσοχή.

Τι φοράω στο beach bar

Do

H καλύτερη λύση είναι μία αέρινη φούστα που πηγαίνει σε όλες αφού θα καλύψει και τις τυχόν ατέλειες και με το top από το bikini είναι το τέλειο σύνολο.

Don’t

Διαφάνειες, μουσελίνες, δίχτυα δεν πάνε στην παραλία εκτός αν θες να ψαρέψεις!

Read More

And More