Tα κοσμήματα που φοράνε αυτό το καλοκαίρι οι διάσημες

Τα κοσμήματα παίζουν σημαντικό ρόλο στο στυλ μιας γυναίκας, καθώς αποτελούν την λεπτομέρεια που μπορεί να μεταμορφώσει πλήρως ένα ντύσιμο. Γι’ αυτό και οι διάσημοι σχεδιαστές μόδας, κάθε σεζόν παρουσιάζουν μια σειρά από σχέδια που θα φορεθούν περισσότερο, καθορίζοντας έτσι τα jewerly trends. Ποια θα είναι λοιπόν τα κοσμήματα που θα κυριαρχήσουν το Καλοκαίρι του 2020.

Οι σχεδιαστές χρησιμοποίησαν πολύχρωμες πέτρες, χρώματα, πολύτιμους λίθους, αλλά και διαχρονικά στοιχεία, όπως οι πέρλες, και έχουν δημιουργήσει ένα fashion ύφος που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα. Δες εδώ το μεγάλο αφιέρωμα με τις τάσεις για το φετινό καλοκαίρι στα κοσμήματα.

Καθώς το καλοκαίρι προχωράει οι διάσημες έχουν ήδη ξεχωρίσει τα αγαπημένα τους κοσμήματα για φέτος και τα φοράνε ήδη στις φωτογραφίες που ανεβάζουν.

Ας δούμε μαζί τι επιλέγουν και ας πάρουμε έμπνευση για λεπτομέρειες που θα κάνουν την διαφορά στα καλοκαιρινά μας look φορώντας το σωστό κόσμημα.

@alexachung

H Αlexa Chung κάνει ένα layering με ένα κολιέ που έχει πολύχρωμες χάντρες και μάλλον το έχεις και εσύ συνδυάζοντας το με ένα πιο μεγάλο που έχει χρυσά σχέδια. Οι χάντρες δίνουν cute detail ενώ θα βρεις πολλα σχέδια και σε οικονομική τιμή.

@kimkardashian

Η Kim Kardashian επιλέγει μεγάλα σκουλαρίκια με κοράλλια και χρωματιστές πέτρες που απογειώνουν το μονόχρωμο φόρεμα της με τον καλύτερο τρόπο.

@jlo

Η Jennifer Lopez λατρεύει τους κρίκους και έχει πολλά σχέδια κυρίως σε large μέγεθος. Σπάνια οι μεγάλοι κρίκοι είναι και στιλάτοι παρόλα αυτά η λατίνα star τους έχει εντάξει τόσο τέλεια στο προσωπικό της style που αποτελούν πλέον μία signature λεπτομέρεια.

@sandrasemburg

Cute σχέδια με ζωάκια σε κολιέ που φοράς με πουκάμισα σε city σύνολα βλέπουμε από τις influencers, μπορείς να διαλέξεις ένα μικρό κολιέ με animal και να το φορέσεις σε layering με αλυσίδες σε διάφορα μήκη.

@jeannedamas

Η γαλλίδα Jeanne Damas ”ορκίζεται” στους μικρούς διακριτικούς κρίκους που φοράει όλο το χρόνο και ναι θα πάρει μαζί της και στις διακοπές.

Τετράγωνα σκουλαρίκια σε χρυσό για μία πιο σοφιστικέ εμφάνιση από την Kendall Jenner που φοριούνται το ίδιο εύκολα όσο και οι κλασικοί κρίκοι.

@rosiehw

Ξύλινα βραχιόλια που έχουν ethnic mood για την Rosie Huntington που τα συνδυάζει άψογα με τα λευκά της καλοκαιρινά αέρινα ρούχα.

@emrata

H Εmrata αγαπάει τα σκουλαρίκια και φέτος διαλέγει κρίκους αλλά σε άλλο σχέδιο εκτός από το κλασικό και το φοράει με τα daily σύνολα της.

@aninebing

Layering με πολλά κολιέ που σαν βάση έχει ένα vintage με στρογγυλό σχέδιο και αλυσίδες, συνδυασμός αξεπέραστος και πάντα στιλάτος.

@chiaraferragni

Βραχιόλι αλυσίδα από την Chiara Ferragni που το συνδυάζει με το μαγιό της στην πισίνα δίνοντας έτσι στις διακοπές της την glam detail που χρειάζεται.

Read More

And More