Τα χρώματα που δείχνουν το σύνολό σου αμέσως πιο στιλάτο

Ανεξάρτητα από την εποχή και την χρονιά, υπάρχουν πάντα κάποια χρώματα που δημιουργούν αυτό το polished εφέ που θέλουμε για να δείχνει το στιλ μας πιο αριστοκρατικό και πάντα άψογο. Υπάρχουν styling tips για να δώσεις στο ντύσιμο αέρα πολυτέλειας -και οι περισσότεροι από αυτούς δεν σχετίζονται με το πραγματικό του κόστος, τα σωστά χρώματα είναι ένα από αυτά.

Μπορεί να έχεις διαλέξει όμορφα κομμάτια για το σύνολο σου, αλλά το τελικό αποτέλεσμα να μην είναι αυτό που φανταζόσουν. Ένας λόγος που μπορεί να συμβαίνει αυτό είναι επειδή δεν επέλεξες τα σωστά χρώματα. Υπάρχουν χρώματα που αναβαθμίζουν το outfit με μία κίνηση. Τα χρώματα που έχει ένα σύνολο καθορίζει αμέσως με την πρώτη ματιά την εντύπωση που θα δώσουμε. Οι neutral αποχρώσεις και τα pastel χρώματα βοηθάνε περισσότερο, ενώ τα σκούρα αν δεν είναι άψογα διατηρημένα αμέσως δείχνουν το σύνολο σου πιο χαμηλής ποιότητας.

Σήμερα λοιπόν θα δούμε μαζί μερικά χρώματα που φοράμε τον χειμώνα ναι καλά διάβασες γιατί και τον χειμώνα φοράμε χρώματα και ήδη τα βλέπουμε σε street style και σε post από διάσημες influencers και όντως δημιουργούν ένα σοφιστικέ αποτέλεσμα δείχνοντας το ντύσιμο τους πιο ακριβό.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexandra Pereira (@alexandrapereira)

To ανοιχτό μπεζ ή αλλίως το cream, με το «διακριτικό» του ύφος αποτελεί εγγύηση για στιλάτο αποτέλεσμα ειδικά αν το συνδυάσεις με λευκό και δώσεις bold details με γήινες αποχρώσεις όπως χακί ή πορτοκαλί στα αξεσουάρ σου.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viky Rader (@vikyandthekid)

To camel είναι η πιο σοφιστικέ απόχρωση του καφέ και πάντα δημιουργεί ένα σοφιστικέ αποτέλεσμα ειδικά συνδυασμένο με χρυσά κοσμήματα και μαύρα δερμάτινα αξεσουάρ τώρα τον χειμώνα.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viky Rader (@vikyandthekid)

Γκρι του πάγου, μία απόχρωση που σίγουρα δεν την βλέπεις συχνά αλλά πίστεψε με έχει ένα χειμερινό ύφος που θα σε βολέψει και σίγουρα θα δώσει new style στις εμφανίσεις σου.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rivière (@ariviere)

Εδώ βλέπουμε πολλά χρώματα μαζί που σίγουρα θα φορέσεις άνετα αυτόν τον χειμώνα κάνοντας update τα outfit σου.Το κλασικό γκρι συνδυασμένο με λευκό αλλά και το κλασικά αγαπημένο μπεζ με πράσινο.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by THE MINIMALIST LIFESTYLE (@styleandthebeach)

Το Bottega green αυτή η νέα απόχρωση που μας έφερε ο πολυτελής οίκος και έχει αγαπηθεί τόσο πολύ δίνει με μία κίνηση fashion mood στην εμφάνιση και σίγουρα θα κάνεις την διαφορά υιοθετώντας το.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viky Rader (@vikyandthekid)

Το γαλάζιο δείχνει άψογο σε πουλόβερ που τώρα θα συνδυάσεις με τα ανδρικά σου παντελόνι και loafers δημιουργώντας look που θα σε ανανεώσουν.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rose Vandekerckhove (@roses_cloud)

Η απόχρωση της τερακότας σε πουλόβερ δίνει ζεστασιά και βεβαίως ζωντανεύει τα black outfits που συνήθως επιλέγουμε τον χειμώνα στην καθημερινότητα μας.

 

 

Read More

And More