Tartan, leopard, floral: Ρούχα και αξεσουάρ με τα πιο stylish prints της σεζόν

Tartan, leopard, floral! Τρία “ισχυρά” prints που φοράμε non stop τα τελευταία χρόνια, ανεξαρτήτου εποχής και ώρας. Τα καλά νέα είναι ότι αυτά τα τρία μοτίβα έχουν εισέλθει δυναμικά στις τάσεις της νέας σεζόν και πολλοί διάσημοι οίκοι και σχεδιαστές ήδη δηλώνουν fan. Σου έχω όμως ακόμα πιο καλά νέα: μπορείς να ξεκινήσεις από τώρα να φοράς αυτά τα τρία patterns χωρίς να μοιάζει απαραίτητα το στιλ σου χειμερινό.

Προς τα κάτω η Fashion Editor του Tlife Σοφία Σούζα, έχει δημιουργήσει έναν οδηγό αγοράς που χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες: καρό (aka tartan), λεοπάρ και φλοράλ. Μέσα σε κάθε κατηγορία θα βρεις ρούχα και αξεσουάρ που έχουν “στολιστεί” με αυτά τα super stylish prints. Επιπλέον, η Σοφία σου δίνει τις στιλιστικές της συμβουλές για να δημιουργήσεις τα δικά σου look χωρίς να έρθεις αντιμέτωπη με παγίδες και υπερβολές!

Extra Info 1: Οι τάσεις φέτος μας επιτρέπουν να φορέσουμε το ίδιο μοτίβο από την κορυφή έως τα νύχια. Οπότε, μην διστάσεις να εντάξεις στις εμφανίσεις σου total leopard, tartan ή floral looks.

Extra Info 2: Αν είσαι master στους συνδυασμούς και αρκετά τολμηρή, μπορείς να “παντρέψεις” δύο διαφορετικά μοτίβα και να δημιουργήσεις mix & match σύνολα!

 

TARTAN

Το ταρτάν είναι το γνωστό καρό! Ένα αρκετά αγαπημένο χειμερινό μοτίβο που μπορείς από τώρα να φορέσεις. Τοπ, παντελόνια, σαλοπέτες, φούστες, φορέματα, σορτς, τσάντες και παπούτσια “επηρεάζονται” από αυτό το pattern και φέρνουν chic αέρα στο αποτέλεσμα. Το συγκεκριμένο print μπορεί να ενταχθεί σε ρομαντικά, preppy, masculine, casual και σε πολλά ακόμα styles.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

 

LEOPARD

Μιλάμε για το must print των τελευταίων σεζόν που αγαπούν οι επώνυμες αλλά και πολλοί οίκοι, όπως Dolce & Gabbana, Balenciaga, Victoria Beckham, Max Mara, Tom Ford, Roberto Cavalli και Michael Kors. Το φοράς άνετα σε total outfits ή προσθέτεις μικρές πινελιές στα σύνολά σου με τα απαραίτητα αξεσουάρ. Είναι sexy, μπορεί να ενταχθεί σε κομψά ή casual σύνολα και είναι ιδανικό για κάθε ώρα της ημέρας.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

 

FLORAL

Όλες έχουμε ένα φλοράλ φόρεμα το καλοκαίρι! Το θέμα είναι ότι οι τάσεις μας παροτρύνουν να το φορέσουμε και το χειμώνα. Για παράδειγμα, ο οίκος Gucci δημιούργησε total floral looks αφού συνδύαζε φορέματα με λουλούδια και κάπες με παρόμοιο μοτίβο, ο Saint Laurent “ζωγράφισε” στα μαύρα του φορέματα πολύχρωμα floral patterns, ενώ ο Richard Quinn εμπνεύστηκε από τα vintage floral μοτίβα που είχαν οι γιαγιάδες στα σπίτια τους και σχεδίασε παρόμοια fashion items. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι πρόκειται για το απόλυτο print που δεν πρέπει να λείπει από τις εμφανίσεις σου.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More