Θα βγεις το βράδυ; Μίνι φορέματα, φούστες και σορτς για τέλειες εμφανίσεις που θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις

Καλοκαίρι ίσον θάλασσα και ήλιος! Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι το καλοκαίρι βγαίνουμε περισσότερο τα βράδια, αφού οι φίλοι μας καλούν σε πάρτι, οι συνεργάτες για ποτό, ο σύντροφός μας για φαγητό. Εν ολίγοις, σαν να ξεσηκωνόμαστε κάπως τα… summer nights! Το μόνο που δεν θέλω να σε απασχολεί είναι το τι θα φορέσεις. Ξέρω ότι κάθε φορά περνάς μπροστά από τον καθρέφτη κάποια λεπτά έως πολλή ώρα για να βρεις το ιδανικό look. Για να σταματήσει αυτός ο γολγοθάς η fashion editor του Tlife Σοφία Σούζα, δημιούργησε έναν οδηγό αγοράς με φούστες, φορέματα και σορτς. Ξέρεις ποιο είναι το κοινό τους χαρακτηριστικό; Οι μίνι γραμμές που έτσι κι αλλιώς έχουν την τιμητική τους τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η Σοφία έψαξε στα καταστήματα και στα online shops για να βρει τα ιδανικά fashion items που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές της παρέας. Μπορείς να τα αναδείξεις με το δικό σου τρόπο ή να ακολουθήσεις τις συμβουλές της fashion editor και να κάνεις τις βραδινές καλοκαιρινές εξόδους ακόμα πιο stylish και hot!

 

ΦΟΡΕΜΑΤΑ

Το little black dress είναι αγαπημένο ρούχο ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και όλα αυτά τα φορέματα που έχουν επηρεαστεί από τις νέες τάσεις και “στολιστεί” με τα must prints και χρώματα της σεζόν. Επέλεξε το style που αρέσει σε σένα και δημιούργησε εντυπωσιακές βραδινές εμφανίσεις.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

 

ΣΟΡΤΣ

Το χειμώνα τα φοράμε δειλά – δειλά, αλλά το καλοκαίρι δεν τα βγάζουμε από πάνω μας. Denim, αέρινα, σε παστέλ χρώματα, με tropical prints ή ακόμα και παγιέτες. Ναι ναι, αυτά είναι τα σορτς που μονοπωλούν το ενδιαφέρον φέτος και αξίζει να δοκιμάσεις την επόμενη φορά που θα βγεις για ποτό.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

 

ΦΟΥΣΤΕΣ

Timeless κομμάτι που έχει κλέψει τις καρδιές των γυναικών εδώ και δεκαετίες. Η mini γραμμή μας επιτρέπει να δείχνουμε τα πόδια μας και να νιώθουμε ακόμα πιο θηλυκές. Μπορείς να διαλέξεις μονόχρωμες, με pints, denim και να δημιουργήσεις τις δικές σου εμφανίσεις που θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More