Τι φοράς φέτος του Αγίου Βαλεντίνου; Tα it girls σου δίνουν ιδέες για στιλάτα σύνολα μέσα στο σπίτι

Η γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει, αλλά τα δεδομένα φέτος είναι διαφορετικά. Θα γιορτάσουμε τον έρωτά μας στο σπίτι. Μουσική, ωραία ατμόσφαιρα και όλα θα πάνε τέλεια. Ευκαιρία να κάνουμε κάτι διαφορετικό, ευκαιρία να σπάσουμε τη ρουτίνα με κάτι πιο ερωτικό. Ευκαιρία φυσικά και για να επιλέξουμε ένα όμορφο σύνολο για να εντυπωσιάσουμε τον σύντροφό μας. 

Σίγουρα θα μείνουμε μακριά από υπερβολές, αλλά η βραδιά απαιτεί ένα μικρό glam για το καλό, τόσο όσο χρειάζεται αφού θα είμαστε στο σπίτι και όχι σε κάποιο λαμπερό μαγαζί. Ευκαιρία να περιποιηθείς, να βάλεις κάτι special και κυρίως να αλλάξεις λίγο την διάθεση σου, αφού ο εγκλεισμός μας έχει όλους επηρεάσει.

Ετοίμασε ένα ωραίο δείπνο ή κάποια συνοδευτικά για το κρασί σας, διάλεξε όμορφη μουσική και βγάλε τον πιο όμορφο εαυτό σου αυτό το βράδυ. Αν αναρωτιέσαι τι να φορέσεις, εμείς είμαστε εδώ και με την βοήθεια των it girls σου έχουμε πολλές προτάσεις για την βραδιά, για όλα τα γούστα και με πολλές εναλλακτικές, ανάλογα το στιλ σου. Δες το αφιέρωμα μας και ετοιμάσου κατάλληλα για την βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου.

@tineandreaa

Casual chic διάθεση με σορτσάκι, πουλόβερ, glittered καλσόν και loafers. Μία πολύ ωραία εμφάνιση για την βραδιά που τα έχει όλα: και άνεση και στιλ.

@leoniehanne

Bάλε ένα μετάλιζε top και δώσε λάψμη στο πάνω μέρος του σώματος, συνδύασέ το με μαύρο παντελόνι και classy γόβες.

@zinafashionvibe

Το ντεκολντέ είναι ένα βασικό στοιχείο για την βραδιά απλά όχι αβυσσαλέο. Βάλε ένα ωραίο top και δώσε διακριτική λάμψη με κοσμήματα και glam πέδιλα.

@leoniehanne

Ένα πλεκτό φόρεμα είναι super επιλογή και αν είναι και λευκό ακόμη καλύτερα. Συνδύασέ το με mules.

@tineadreaa

Το λευκό χρώμα κάνει την διαφορά και εσύ θες να ξεχωρίσεις. Βάλε λευκό top και παντελόνι και δώσε σοφιστικέ ύφος στην βραδιά.

@tesshell

Ένα mini φόρεμα χωρίς πολλά κοσμήματα και ωραίο χρώμα αποτελεί σίγουρη επιτυχία και αν το βάλεις χωρίς καλσόν και chic γόβες θα έχεις μία πολύ sexy εμφάνιση.

@aninebing

Η πλάτη είναι πάντα sexy στοιχείο στην εμφάνιση και αν θες να τονίσεις μόνο αυτή τότε βάλε ένα body με open back σχέδιο και το αγαπημένο σου τζιν.

@chiaraferragni

Το κόκκινο είναι το χρώμα της βραδιάς κι ένα κόκκινο top αρκεί για να κλέψει τις εντυπώσεις. Φόρεσε το πιο ωραίο σου χαμόγελο και είσαι έτοιμη.

@camillecharierre

Αν θέλεις κάτι πιο ιδιαίτερο, τα φτερά είναι επίσης μία πρόταση αφού θα δώσουν στην βραδιά την αίγλη που θέλεις. Αν τα συνδυάσεις με ένα cool παντελόνι έχεις ένα super look.

@aninebing

Eνα μαύρο lingerie αποτελεί κομμάτι κλειδί και θα σε βοηθήσει την βραδιά αυτή να έχεις sexy στιλ με μία μόνο κίνηση.

@chiaraferragni

Ένα λαμπερό χρυσό top συνδυασμένο με τζιν θα δώσει glam αέρα στην βραδιά σου. Δοκίμασέ το.

@zinafashionvibe

Οι over the knee boots με ένα mini chic φόρεμα είναι επίσης μία πολύ καλή λύση και σίγουρα sexy.

@ariviere

sexy top βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων μας για την βραδιά αρκεί να συνοδεύονται με διακριτικά κοσμήματα και ελαφρύ μακιγιάζ.

@_jeanettemadsen_

Το σπίτι επιτρέπει και σύνολα που δύσκολα θα επέλεγες έξω οπότε δαντέλες και διαφάνειες μπαίνουν στο παιχνίδι για την βραδιά αυτή.

Read More

And More