Τι να φορέσεις ανάλογα με τη γυμναστική που κάνεις!

Έχεις ήδη μπει σε ρυθμό γυμναστηρίου ή σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάποιο νέο sport; Tώρα είναι κατάλληλη στιγμή ώστε να αποφασίσεις τι άθλημα θα κάνεις, ώστε να είσαι super fit το καλοκαίρι. Γυμναστήριο, yoga ή pilates, jogging ή δυναμικό cross fit, σύγχρονο χορός ή κλασικό μπαλέτο, mountain sports, οι επιλογές είναι αρκετές και σίγουρα θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει και σε ευχαριστεί ώστε να κάνεις την αγαπημένη σου γυμναστική για αυτή τη χρονιά. Εμείς σήμερα αναλαμβάνουμε το styling. Γιατί για να έχεις την τέλεια απόδοση στα sport σου, βασική προϋπόθεση είναι να είσαι σωστά ντυμένη.

Η επιλογή των αθλητικών έχει τεράστια σημασία για να νιώθεις άνετη, να έχεις την ανάλογη υποστήριξη, ώστε να μην σε απασχολεί τίποτε άλλο όσο αθλείσαι… Έτσι πετυχαίνεις την υψηλότερη απόδοση και έχεις τα μέγιστα αποτελέσματα.

Τι φοράς λοιπόν ανάλογα με την γυμναστική που κάνεις; Σήμερα θα επισκεφθούμε το αγαπημένο μας πολυκατάστημα Golden Hall και θα σας ξεναγήσω στα πιο ενημερωμένα καταστήματα. Θα διαλέξω και θα δοκιμάσω τα καλύτερα fitness look για αυτή την σεζόν, για να σε βοηθήσω να βρεις αυτό που ταιριάζει στο δικό σου γούστο και στις δικές σου απαιτήσεις.

Δες το video που ακολουθεί και πάρεις ιδέες για το απόλυτο fitness style!

Read More

And More