“Τι να φορέσω τις ζεστές μέρες;”: 20+1 street styles για να πάρεις ιδέες φέτος το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι πλέον εδώ! Μια εποχή δηλαδή, που ναι μεν περιμέναμε πως και πως για να απολαύσουμε τον ήλιο, τη θάλασσα και την αυξημένη θερμοκρασία, αλλά από την άλλη μας προβληματίζουν λίγο οι στιλιστικές επιλογές εκτός παραλίας. Μέσα στο μυαλό μας επικρατούν οι σκέψεις: “Τι να φορέσω στη ζέστη; Πως να είμαι αξιοπρεπώς ντυμένη στη δουλειά, χωρίς όμως να ζεσταίνομαι; Τι να επιλέξω για βόλτες στην πόλη που η θερμοκρασία και η κουφόβραση χτυπάνε κόκκινο;”. Ναι, αυτές είναι μόνο μερικές ερωτήσεις, που έχουμε πάρει θέση να απαντήσουμε με το σημερινό θέμα.

Προς τα κάτω θα βρεις stylish επιλογές που μπορείς να κάνεις τις ζεστές μέρες, χωρίς να χάνεις το χαρακτηριστικό σου γούστο ή στιλ. Μπορείς να εμπιστευτείς, να πάρεις ιδέες και να αξιοποιήσεις τα συγκεκριμένα street styles όπως και όποτε θέλεις.

Πριν περάσουμε στο κεντρικό θέμα, πρέπει να σου αναφέρω ότι τα χρώματα που καλό θα είναι να επιλέγεις, δεν πρέπει να έχουν σχέση με το μαύρο ή το blue black. Έχε στο μυαλό σου ότι όσο πιο ανοιχτά χρώματα, τόσο πιο δροσερή θα νιώθεις. Επιπλέον, σημαντική είναι και η ποιότητα των υφασμάτων που πρέπει να επιτρέπουν στο δέρμα σου να αναπνέει και να αποτρέπει τις δυσοσμίες.

Το παντελόνι δεν είναι και τόσο ακατάλληλο για τις ζεστές μέρες, απλά θα πρέπει ή να έχει λεπτό ύφασμα ή loose γραμμή. Τα συνδυάζεις με crop top ή t-shirts και σε παπούτσι κάτι “ανοιχτό”.

Η ζιπ κιλότ είναι το ρούχο που έχει την τιμητική του αυτήν την εποχή! Είναι αέρινη, άνετη και μας δίνει τη δυνατότητα να τη φορέσουμε σε κάθε ώρα και σε κάθε περίσταση. Με ένα πουκάμισο, sneakers ή medium heel πέδιλα μπορεί να σε πάει στο γραφείο. Με ένα t-shirt, εσπαντρίγιες και ψάθινη τσάντα μπορεί να σε συνοδεύσει στο shopping ή στο νησί.

Η ολόσωμη φόρμα είναι ένα εύκολο ρούχο που δεν χρειάζεται πολύ σκέψη για να τη συνδυάσουμε. Αν έχεις αδυναμία σε αυτό το κομμάτι, επέλεξε να έχει αέρινη γραμμή και λεπτό ύφασμα για να τη φοράς χωρίς να ζεσταίνεσαι. Με γόβες και tote bag είναι τέλεια για το γραφείο, ενώ με mules και mini bag είναι ιδανική για βόλτες στην πόλη.

Το σορτς είναι το κομμάτι που αγαπάμε τους καλοκαιρινούς μήνες. Με ένα πουκάμισο και loafers μπορείς να το βάλεις στη δουλειά, αρκεί να μην είναι πολύ mini. Με ένα loose top, slippers και ξύλινη τσάντα σε πάει στην παραλιακή, αλλά και στο νησί. Με ένα φαρδύ πουκάμισο και sneakers δημιουργείς το τέλειο summer urban σύνολο.

Ακόμα και αν δεν έχεις αδυναμία στη midi φούστα, θα προσπαθήσω να σου αλλάξω γνώμη. Η αέρινη γραμμή της θα σε δροσίσει αμέσως και εννοείται πως μπορείς να τη φορέσεις ακόμα και με flats. Τη φοράς στη βόλτα, στη δουλειά, αλλά και στο ποτό.

Η mini φούστα αφήνει εκτεθειμένα τα πόδια μας, οπότε είναι super hot για αυτήν την εποχή! Για κομψά σύνολα συνδύασέ την με ένα loose θηλυκό τοπ, γόβες και chain bag, ενώ για casual chic με πέδιλα, lingerie top και mini bag.

Πλέον μπορείς να χαρείς τα αέρινα και maxi φορέματα κάθε ώρα της ημέρας. Δες το ύφος από αυτό που έχεις και επέλεξε με τι παπούτσι θα το συνδυάσεις. Με block heel πας σε βάφτιση ή γάμο, με mules στη βόλτα, με sneakers ακόμα και στη δουλειά.

Τα mini φορέματα δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτήν τη λίστα. Επέλεξε φλοράλ ή ανοιχτά χρώματα και ανάδειξέ τα με το δικό σου στιλ. Σε παπούτσι μπορείς να διαλέξεις sneakers, μπαλαρίνες, εσπαντρίγιες ή οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις άνετα. Καλό είναι να μην επιλέξεις ένα σε στενή γραμμή το οποίο θα αυξήσει τη θερμοκρασία του σώματός σου.

Τα wrap φορέματα είναι super trend και σίγουρα μια πρόταση που θα σε κάνει να νιώθεις δροσερή. Το φοράς άνετα με sneakers, πέδιλα, σανδάλια και mules και πας παντού. Μην το παρακάνεις με τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα γιατί μπορεί να σου προκαλέσουν δυσφορία.

Ναι ναι και πάλι ναι! Οι αέρινες πουκαμίσες σε κάθε μήκος μπορούν να μας σώσουν αυτές τις μέρες. Μην την φοβηθείς και μην νιώθεις ανασφάλεια. Αν θέλεις μπορείς να προσθέσεις ένα υφασμάτινο σορτς για να καλύψει τα επίμαχα σημεία.

Read More

And More