Τι θα βάλουν στην βαλίτσα των διακοπών φέτος οι πιο στιλάτες influencers;

To instagram αποτελεί μία από τις βασικές πηγές έμπνευσής μας και τελευταία έχουμε προσέξει πως τα fashion girls  λανσάρουν μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς τα πιο στιλάτα σύνολα όλο το χρόνο και ρώρα το καλοακαίρι. Γι’ αυτό, αποφασίσαμε να πάρουμε λίγη έμπνευση από αυτές και ιδιαίτερα τις effortless γαλλίδες influencders που ξεχωρίζουν για την κομψότητα τους.

Κάθε μία τους έχει ξεχωρίσει για το ιδιαίτερο και εκλεκτικό στυλ της, και εμείς ανατρέχουμε στο λογαριασμό τους στο Instagram για να πάρουμε styling tips για τις διακοπές μας.Πλέον οι περισσότερες ετοιμάζουμε τις διακοπές μας οπότε θέλουμε extra έμπνευση και τι καλύτερο να την πάρουμε από τις φοβερές γαλλίδες. Η γκαρνταρόμπα τους αποτελείται από διαχρονικά κομμάτια και σπάνια ακολουθούν τις τάσεις της σεζόν, αλλά ξέρουν πως να φορέσουν το κάθε τι προσαρμόζοντας το στο προσωπικό τους style.

Είναι απλές και ανεπιτήδευτες και λατρεύουν τα ουδέτερα χρώματα και τα μικρά floral. Επιλέγουν κατά βάση neuαπλές γραμμές,  δεν είναι τυχαίο που πολλές Γαλλίδες influencers κατέχουν σημαντική θέση στο χώρο της μόδας και ασκούν μεγάλη επιρροή. Πάμε να δούμε λοιπόν την …καλοκαιρινή τους βαλίτσα διακοπών!

 

@chloelecareux

Μαντήλι αντί για καπέλο, δίνει στιλάτο αποτέλεσμα με vintage αέρα που σίγουρα θα σε ανανεώσει στιλιστικα. Στα plus δεν το κουβαλάς όπως το καπέλο και το φοράς και στο λαιμό αν κρυώσεις το βραδάκι.

Cute tops, με λουλούδια ή με φουσκωτά μανίκια θα μπουν στην βαλίτσα και θα φορεθούν με όλα τα τζιν κομμάτια των διακοπώ και όχι μόνο.

@sabinasocol

Ενα χαριτωμένο φόρεμα καρό ή με λουλούδια που συνδυάζουν με clogs ή mules και θυμίζουν Βrigitte Bardot.

@annelauemaris

Μidi φούστα με prints, θα την φορέσουν με πλεκτό top και θα κρατήσουν μία ψάθινη τσάντα το πρώι που θα πάνε βόλτα στο νησί.

@lucywilliams02

Ενα resort σύνολο κάτι που θυμίζει…Capri! Shorts ή φόρεμα με στοιχεία όπως ψάθα ή tweed θα δώσουν στην εμφάνιση τους το holiday glam που θέλουν.

@leiasfez

Ανδρικό πουκάμισο, το φοράνε με τα shorts τους και πάνε στην παραλία στην αγορά του χωριού ή για ποτό το βράδυ.

@louisefollain

Seventies στοιχεία, ένα καπέλο, ένα φόρεμα ή ένα ζευγάρι παπούτσια που θυμίζουν την ταινία La piscine με την Ρόμι Σνάιντερ και την Τζέην Μπίρκιν.

 

@rouje

Ξέρω ότι οι espadrilles ειναι βολικές και στιλάτες αλλά αν δεις το instagram των γαλλίδων αυτά τα πέδιλα και mules έχουν φέτος την τιμητική τους.

@rouje

Χρώματα που θυμίζουν ταπετσαρία όχι πολύ έντονα αλλά με μία vintage αισθητική που θα δώουν στα φορέματα και τα tops σου αέρα από γαλλική ταινία.

@jeannedamas

Ένα φόρεμα με μικροσκοπικά floral που θα δώσει στο καλοκαιρινό σου style τον αέρα που έχουν οι γαλλίδες influencers

Read More

And More