Το sexy style της Κendall Jenner!

Η Kendall Jenner απέδειξε πολύ γρήγορα ότι είναι supermodel. Όχι μόνο κάνει μεγάλη καριέρα στο modeling, αλλά και το παιχνίδι του style της έχει κερδίσει τους θαυμαστές,  δίνοντας της μια ξεχωριστή θέση σε αυτές που αναζητούν περισσότερο στο διαδίκτυο, ειδικά οι πιο νέες κοπέλες. Η Kandall μπορεί να φορέσει ένα απλό μαύρο φόρεμα και να του δώσει μία sexy εικόνα εύκολα, με το προσωπικό της sex appeal κυρίως, αλλά και με τον τρόπο που το συνδυάζει τελικά!

Η Kendall Jenner ξεκίνησε την καριέρα της το 2014 και μέχρι σήμερα έχει κάνει μία μεγάλη πορεία επαγγελματικά, αλλά και πολλές εμφανίσεις off duty που αποδεικνύουν και το προσωπικό της γούστο σε όλα τα επίπεδα.

Κομψή και εκλεπτυσμένη, αλλά πάντα με sexy vibes παραδίδει μαθήματα styling, για όσες θέλουν αυτό το αποτέλεσμα στις εμφανίσεις τους, χωρίς να κάνουν καμία έκπτωση στο style τους!

Επιλέγει κυρίως mini φορέματα, μπότες, crop μπλουζάκια, mini φούστες, αλλά και ολόσωμες φόρμες. Έτσι, καταφέρνει πάντα να τραβάει το βλέμματα με το sexy look της.

Σήμερα θα κάνουμε ένα μεγάλο αφιέρωμα με εμφανίσεις της και θα δούμε styling tips από το μοντέλο που το…έχει!

Snake prints και leather. Ένας συνδυασμός που από μόνος του δίνει sexy αίσθηση στην εμφάνιση, ενώ η Kendall ξέρει ότι αυτό το look δεν χρειάζεται τίποτα άλλο, πέρα από διακριτικούς κρίκους και ένα ζευγάρι flip flop higheels.

Λατρεύει τα crop top ή κρατάει το bikini top της και το συνδυάζει με beachwear σύνολο, αφήνοντας την αψεγάδιαστη επίπεδη κοιλιά της να κλέβει τα βλέμματα. Τολμά συνδυασμούς στα prints, ενώ αποφεύγει τις loose γραμμές.

Οι ολόσωμες φόρμες επίσης είναι οι αγαπημένες της και ειδικά για party look. Τις θέλει με λάμψη και seventies γραμμή, μεγάλους κρίκους και μαλλιά πιασμένα για το σωστό αποτέλεσμα.

Μidi φόρεμα σε χρώμα που απλά…δεν ξεχνάς ποτέ! Η τέλεια εφαρμογή του και τα glam πέδιλα αρκούν για μία sexy εμφάνιση που θα μπορούσες να δοκιμάσεις και εσύ.

Tα lingerie φορέματα είναι από μόνα τους sexy! Η Kendall τα συνδυάζει με minimal πέδιλα και επιλέγει να μην φορέσει καθόλου κοσμήματα. Οι λεπτομέρειες με δαντέλα προσθέτουν sexy details.

Το ντεκολτέ είναι από τα πιο αισθησιακά σημεία στο γυναικείο σώμα. Η Kendall, λοιπόν, συχνά φοράει sexy ντεκολτέ στις πρωινές της εμφανίσεις, αλλά το ισορροπεί με basic pants και flat shoes.

Τολμηρό και σίγουρα δύσκολο look, αλλά παράλληλα και τόσο sexy: ποδηλατική βερμούδα με body σε total black σύνολο. Φυσικά, οι τέλειες αναλογίες είναι προϋπόθεση για μία τέτοια εμφάνιση.

Oι μπότες είναι αγαπημένη της επιλογή, ακόμη και τους πρώτους καλοκαιρινούς μήνες. Εδώ τις συνδυάζει με shorts και διάφανο πουκάμισο σε μία stylish sexy εμφάνιση.

Bold colors σε mini φόρεμα είναι από τις αγαπημένες της night out επιλογές και σε αυτή τη φωτογραφία βλέπουμε ότι το φόρεμα αρκεί και δεν προσθέτει μεγάλα αξεσουάρ, αλλά κρατάει sexy minimal style με διακριτικά σκουλαρίκια και pumps.

Nude φόρεμα για απόλυτα sexy & stylish εμφάνιση, ένα ζευγάρι εντυπωσιακές γόβες αρκούν για να δώσουν το τελικό twist στο σύνολο.

Οι διαφάνειες είναι από τις αγαπημένες επιλογές αλλά πάντα επιλέγει bralette σαν σουτιέν για να κρατάει ένα στιλάτο αποτέλεσμα. Τις φοράει συχνά με τζιν και σπάνια σε βραδινές εμφανίσεις.

Διαφάνειες και σε beachwer, ένα παντελόνι σε αυτό το ύφος σίγουρα είναι sexy look για την παραλία αλλά κυρίως για μετά από αυτή!

Read More

And More