Το styling που θα σου επιτρέψει να φορέσεις τα metallic shoes το πρωί

Τα metallic shoes φέτος είναι τεράστια τάση, είτε σε γόβα είτε σε μποτάκι. Είναι ένα κομμάτι που σίγουρα θα το φόρεσες την περίοδο των γιορτών, αλλά μετά το έβαλες στην ντουλάπα. Εγώ θα σου πως μπορείς να το φορέσεις και να το χαρείς και όλη την εβδομάδα, ακόμα και το πρωί.

Και τώρα μας ρωτάς: “Ταιριάζουν τα metallic shoes το πρωί; Πώς; Σου έχουμε την απάντηση για ακόμα μια φορά. Καταρχήν, για να μην θυμίζεις ‘”βασίλισσα της νύχτας” το βασικό σου κομμάτι θα είναι ένα τζιν. Το χρώμα παίζει από σκούρο μπλε μέχρι γκρι ή μαύρο (απόφυγε λευκά washed ή tie dye). Από μέσα μπορείς να φορέσεις ένα daily chic top, ένα ωραίο πουλόβερ ή ένα πουκάμισο. Απόφυγε όσο μπορείς τα έντονα χρώματα και τα πολλά prints.

Kαι φτάνουμε στο πανωφόρι που θα απογειώσει ή θα καταστρέψει την εμφάνιση σου. Προτείνουμε να κινηθείς σε παλτό ή ημίπαλτο με γήινες αποχρώσεις, μια ζακέτα μακριά σε basic χρώματα ή ένα ωραίο ανδρικό blazer. Mην συνδυάσεις bomber ή leahter jacket, γούνες με έντονα χρώματα και γενικά οτιδήποτε με metall shine.
 

Read More

And More