Τρεις κανόνες για άψογο office look από την Amal Clooney

H Αmal Clooney έχει ένα lux office style με επιλογές από αγαπημένους σχεδιαστές και διάσημα brand. Εκτός από τις red carpet εμφανίσεις της μαζί με τον διάσημο σύζυγό της, έχει πάρα πολλές φορές εντυπωσιάσει με τα σύνολα που διαλέγει για τα dutty look της. Στο dress code για το γραφείο οι κανόνες είναι συγκεκριμένοι: midi μήκος, όχι πολλά prints, κομψά αξεσουάρ, όχι casual εμφανίσεις.

Η Amal φαίνεται να γνωρίζει καλά το παιχνίδι για άψογη εμφάνιση στη δουλειά, και σήμερα θα μάθουμε 3 κανόνες που αυτή ακολουθεί και ξεχωρίζει για το office style της. Αν λοιπόν εργάζεσαι κάπου που απαιτείται office look, τότε διάβασε και υιοθέτησε τα παρακάτω.

 

1. Animal print γόβες

Oι μαύρες ή οι nude γόβες είναι κομμάτια που εγγυούνται chic αποτέλεσμα στο ντύσιμο του γραφείου σου, αλλά αν θες να κάνεις την διαφορά, μπορείς να επενδύσεις σε κάποιες animal print ή snake print γόβες θα δώσουν αυτό το twist που χρειάζεται.

 

2. Επένδυσε σε ένα tweed ταγιέρ.

Είναι κλασικό, είναι κομψό και αν μιλάμε για office style τότε επιβάλλεται να έχεις ένα! Ένα tweed ταγιέρ σε χρώμα που σου ταιριάζει θα το φοράς για πάντα και θα είσαι in style για πάντα. Συνδύασε το με slingback pumps και tote bag.

 

3.Statement dress

Ναι έχεις σίγουρα πολλά midi φορέματα εσύ που ακολουθείς office style (μαύρα, μπλε, μπεζ). Καιρός να αποκτήσεις αυτό τo statement φόρεμα που, ναι μεν ακολουθεί τους office rules, αλλά έχει αυτά τα στοιχεία που κάθε φορά που το φοράς απογειώνεις την εμφάνισή σου και… την απόδοση σου… γιατί όχι!

Read More

And More