Τρία διαχρονικά τζιν που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου. Ξέρεις ποια είναι;

Τα τζιν είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στην γυναικεία γκαρνταρόμπα, και μάλιστα… δεν κλείνει ποτέ! Skinny, καμπάνα, boyfriend, mom, wide leg, oversized και πόσα ακόμη είναι, μέσα στην ντουλάπα μας και καλύπτουν όλα τα γούστα για όλες τις μέρες και περιστάσεις. Παρόλα αυτά σήμερα θα σου μιλήσω για την denim τριλογία και θα σου αποκαλύψω τα 3 jean που πρέπει να έχεις ώστε να είσαι ok με το super αυτό fashion item.

 

1.Straight leg

Είναι το πιο κλασικό σχέδιο! Ιδανικά είναι σε blue απόχρωση και χωρίς κανένα σχέδιο (ξέβαμμα κλπ). Μπορείς να έχεις την χαμηλοκάβαλη ή ψηλόμεση εκδοχή, ανάλογα το σωματότυπό σου, και είναι σίγουρα το μόνο που γίνεται και lux look με το σωστό styling! Προσοχή στο μήκος: το πιο σωστό είναι μέχρι τον αστράγαλο.

 

2.Mom jean

Η πιο old school εκδοχή που επίσης όλες έχουμε. Εδώ το χρώμα παίζει δυνατά και απαιτεί πάντα το top να μπαίνει από μέσα με μία ωραία statement ζώνη. Για μένα το καλύτερο size είναι ένα μεγαλύτερο από αυτό που φοράς συνήθως, ώστε να δείχνει πιo cool!

 

3.Crop wide leg

Έχει 2 σεζόν που παίζει πολύ δυνατά και είναι πολύ κολακευτικό για τις περισσότερες σιλουέτες.

Δεν είναι μακρύ, αφήνει τον αστράγαλο να φαίνεται (so sexy) και προτιμάμε την ψηλόμεση έκδοση του. Μπορείς να πάρεις ένα με ξέφτια ή ακόμη και με ασύμμετρο σχέδιο στο μπατζάκι.

Read More

And More