Τζιν, εμπριμέ, χρωματιστά: Αυτά είναι τα πιο ωραία σορτς που θα βρεις τώρα στην αγορά

Άσχετα από το σωματότυπο και το στιλ σου, με τη σωστή επιλογή και το κατάλληλο styling το σορτς μπορεί να γίνει αγαπημένο κομμάτι της καλοκαιρινής σου γκαρνταρόμπας! Είτε σε συνδυασμό με ένα tank top και sneakers για μια casual πρωινή εμφάνιση, ή με ένα μεταξωτό πουκάμισο και platform sandals για ένα σέξι βραδινό outfit, ή με ένα αέρινο crop top και σανδάλια για μια βόλτα στο νησί. Σίγουρα υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ενσωματώσεις ένα ωραίο σορτς στο look σου αυτή τη σεζόν, και αυτός είναι ένας από τους λόγους που του έχεις αδυναμία.

Από ότι έχεις καταλάβει βασικό μας θέμα αυτήν τη φορά είναι η αναζήτηση και η απόκτηση του τέλειου σορτς. Για να μην τρέχεις δεξιά και αριστερά, να μην ξοδεύεις τον ελεύθερο χρόνο σου ψάχνοντας στα καταστήματα και τα online shops, το fashion team του Tlife (δηλαδή εγώ και η Σοφία Σούζα) δημιούργησε έναν οδηγό αγοράς που χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες: α) τζιν σορτς, β) εμπριμέ σορτς και γ) χρωματιστά σορτς. Έτσι θα βρεις το ιδανικό για σένα και το στιλ σου μέσα από αυτήν την τεράστια γκάμα. Πάμε να δούμε!

 

ΤΖΙΝ ΣΟΡΤΣ

Σε πολύ μίνι γραμμή ή και πιο μακριά, τα τζιν σορτς για ακόμα μια φορά θεωρούνται must item του καλοκαιριού! Εδώ και χρόνια δίνουν το παρών και ταυτόχρονα “τρυπώνουν” στις στιλιστικές μας επιλογές, είτε στην πόλη, είτε στη βραδινή έξοδο, είτε στην παραλία. Με κρόσσια, κεντημένα λουλούδια, σε athleisure style, σαλοπέτες και ακόμα πιο πολλά σχέδια σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

 

ΕΜΠΡΙΜΕ ΣΟΡΤΣ

Τα εμπριμέ σορτς έχουν floral μοτίβο, 70s prints, ρετρό σχέδια και γενικά pattern που τα κάνουν αυτόματα πιο ιδιαίτερα. Οι minimal προσωπικότητες της παρέας αυτής, μπορούν να τα αναδείξουν με μονόχρωμα τοπ και αξεσουάρ, ενώ οι υπόλοιπες μπορούν να παίξουν με τα prints και να δημιουργήσουν mix & match αποτέλεσμα. Σε αυτήν την κατηγορία θα βρεις και εμπριμέ playsuit που υπόσχονται να σε συνοδεύσουν σε κάθε σου καλοκαιρινή βόλτα.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

 

ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΣΟΡΤΣ

Έντονα χρώματα σε ολόσωμα ή κανονικά σορτς με έμπνευση από τα must colors της σεζόν, κατακτούν τις βιτρίνες και τις δικές μας επιλογές. Ένα χρωματιστό σορτς μπορεί να σε κάνει να ξεχωρίσεις από το πλήθος και να τραβήξει τα βλέμματα όλων. Πρόκειται για ένα κομμάτι που μπορεί να συνδυαστεί με prints ή άλλα μονόχρωμα pieces και να δημιουργήσει στιλιστικό τζακ ποτ!

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

 

 

Read More

And More