Τζιν παντελόνι: Πως το φοράει την άνοιξη μία fashionista;

Yπάρχουν οι τάσεις και υπάρχουν και κάποια κομμάτια που παραμένουν must ό,τι και να γίνει, όχι γιατί ξεπερνούν σε στιλ τα νέα trends απλά έχουν μία καθιερωμένη θέση στην ντουλάπα μας και πλέον δεν τα μετακινεί τίποτα. Το τζιν παντελόνι είναι ένα από αυτά.

Σταθερή αξία και κομμάτι πασπαρτού για όλες τις εποχές εξακολουθεί να αποτελεί ένα ρούχο που είναι αξεπέραστο και πάντα θες και ένα ακόμη. Την άνοιξη ειδικά με τον καιρό να έχει πολλά up and down, το τζιν παντελόνι είναι το κομμάτι που σχεδόν πάντα σε βγάζει ασπροπρόσωπη. Εύκολο στο styling και με γραμμή που αν έχεις διαλέξει το σωστό κολακεύει άψογα την σιλουέτα μας δεν μπορούμε να μην το απολαύσουμε σχεδόν κάθε μέρα.

Επειδή όμως το έχουμε καιρό ίσως θέλουμε μια έμπνευση για νέα ανανεωμένα ανοιξιάτικα σύνολα και τι καλύτερο από το Instagram και τα post των it girls που φοράνε ήδη με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο το αγαπημένο μας jean.

σακάκια ιδιαίτερα τα καρό αποτελούν αυτήν την περίοδο το τέλειο πανωφόρι για το κλασικό τζιν δίνοντας στο στιλ σου cool style. Συνδύασέ τα με belt bag και βεβαίως sneakers.

@anoukyve

Κλασικός συνδυασμός που τώρα απαιτεί flat shoes. Το τζιν σου και το λευκό πουκάμισο φοριέται με μπαλαρίνες ή loafers την άνοιξη.

@tesshell

Το ροζ χρώμα συνδυάζεται τέλεια με το μπλε του τζιν σου και δημιουργείς ένα spring cute look.

@zinafashionvibe

Σοφιστικέ σύνολο με τζιν και δερμάτινο σακάκι σε camel απόχρωση, ιδέα για office look.

@leiasfez

Oι Γαλλίδες φοράνε τώρα το τζιν τους με τα tweed jacket τους και σου προτείνουμε να τις αντιγράψεις για effortless style.

@camillecharierre

Total denim με φουλάρι στο λαιμό και west booties, ένας συνδυασμός που σίγουρα θα φορέσεις με άνεση και θα σου αρέσει πολύ.

@pernillesbeak

Το τζιν σου αλλάζει αμέσως στιλ αν το συνδυάσεις με statement γόβες. Δοκίμασέ το.

@aninebing

Τα pastel πλεκτά είναι τέλεια με το τζιν σου αυτήν την περίοδο. Θα τα χαρείς και τα δύο κομμάτια όσο δεν πάει σε πολλές εμφανίσεις.

Τη ζακέτα σου συνδύασέ την με λευκό πουκάμισο και τζιν κάνοντας ένα look fashionista. Απλά φρόντισε να έχει neutral χρώμα.

Eνα logo top πουκάμισο ή t-shirt πάντα συνδυάζεται τέλεια με το τζιν σου και ναι τώρα την άνοιξη επιβάλλεται!

Read More

And More