Τζιν παντελόνια: Βρήκαμε τα ωραιότερα κομμάτια της αγοράς για να διαλέξεις!

Ένα τζιν δεν είναι ποτέ αρκετό! Εδώ που τα λέμε, ούτε δύο τζιν παντελόνια είναι αρκετά. Είναι το κομμάτι – κλειδί που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, το αγαπούν άνδρες και γυναίκες κι έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα catwalks, τις βιτρίνες και στις street style εμφανίσεις. Σκέψου πως θα ήταν ένας κόσμος χωρίς τζιν παντελόνια: μεγαλύτερα στιλιστικά προβλήματα, casual styles χωρίς ενδιαφέρον, all day looks χωρίς άνεση. Νομίζω ότι τα λόγια είναι περιττά σε αυτό το θέμα, αφού η εμμονή μας για αυτό το item είναι γνωστή και η καθεμία για τους δικούς της λόγους του έχει αδυναμία.

Έτσι λοιπόν, πήραμε την απόφαση με την fashion Editor του Tlife, Σοφία Σούζα, να δημιουργήσουμε έναν οδηγό αγοράς με τα πιο hot και stylish denim pants της αγοράς. Ο οδηγός περιλαμβάνει όλα τα style και τα χρώματα που πρωταγωνιστούν είναι το μαύρο, το μπλε και το γκρι. Αν θέλεις να ανανεώσεις την ντουλάπα σου και είσαι έτοιμη να επενδύσεις σε ένα ακόμα τζιν, τότε είσαι στο σωστό θέμα.

 

Black Jeans

Το κομμάτι κλειδί για τις λάτρεις του minimal και του σκουρόχρωμου! Το μαύρο jeans μπορεί να φορεθεί άνετα από το πρωί μέχρι το βράδυ και να το αναδείξεις με κάθε στιλ της επιλογής σου. Για ακόμα μια χρονιά το mom έχει την τιμητική του, το straight προσαρμόζεται στις δικές μας απαιτήσεις, ενώ το crop μας προκαλεί να το φορέσουμε με sneakers ή high heels.

Κάνε κλικ εδώ για να δεις όλες τις επιλογές!

 

Blue Jeans

Όπως είχε πει και η Lana Del Ray “Blue jeans, white shirt”. Το μπλε jeans δεν θέλει πολλά-πολλά για να δείξει στιλάτο. Είναι το statement κομμάτι που ορκιζόμαστε σε αυτό εδώ και χρόνια και ο καλύτερος φίλος των εμφανίσεών μας από το πρωί μέχρι το βράδυ. Επειδή όμως ένα blue jeans δεν είναι πότε αρκετό, ήρθε η ώρα να προσθέσουμε στην ντουλάπα μας ακόμα ένα…

Κάνε κλικ εδώ για να δεις όλες τις επιλογές!

 

Grey Jeans

Ναι, του έχουμε αδυναμία γιατί το ουδέτερο χρώμα του μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με όλη τη χρωματική παλέτα, δημιουργώντας casual, chic ή rock outfits, ενώ ταυτόχρονα δύσκολα σε αφήνει να πέσεις σε στιλιστικά λάθη. Το γκρι jeans σου δίνει την ευκαιρία να ποντάρεις σε αυτό, να δημιουργήσεις και να βγεις κερδισμένη. Αλήθεια όμως, πως έχεις φανταστεί το δικό σου για το 2018; Δες και διάλεξε…

Κάνε κλικ εδώ για να δεις όλες τις επιλογές!

Read More

And More