Τζιν ρούχα: Οι στιλάτες επιλογές που σου προτείνει μια fashion editor

Πριν από μερικές μέρες σου είχα κάνει ένα σούπερ θέμα με τις οχτώ πιο δυνατές τάσεις που θα παίξουν στα τζιν από τώρα και για τους επόμενους μήνες. Σε περίπτωση που το έχασες κάνε κλικ εδώ! Ήρθε η στιγμή λοιπόν, που από τη θεωρία θα περάσουμε στην πράξη. Τι εννοώ; Για ακόμα μια φορά αγαπητή μου αναγνώστρια θα πάμε για shopping. Ή τουλάχιστον θα τσεκάρουμε τι παίζει στην αγορά για να ξέρουμε τι θα προσθέσουμε στη wish list μας.

Η fashion editor του Tlife, Σοφία Σούζα, επέστρεψε δυναμικά. Και όχι μόνο επέστρεψε, αλλά έφερε μαζί της ultra stylish ιδέες που θα ικανοποιήσουν την κάθε μια. Η Σοφία βγήκε στην αγορά και ανακάλυψε τα πιο στιλάτα τζιν τζάκετ, πουκάμισα, σορτς, φούστες και παντελόνια που μπορείς να βρεις τώρα. Ναι, γιατί αυτή είναι η ιδανική περίοδος για να επενδύσεις και να φορέσεις ένα ντένιμ κομμάτι. Ξέρεις, τώρα που θα αρχίσει πάλι ο καιρός να γίνεται περίεργος και τα στιλιστικά διλήμματα θα αυξάνονται. Μην ξεχνάς ότι τα ντένιμ φοριούνται όλες τις ώρες και συνδυάζονται πανεύκολα. Δύσκολα δηλαδή θα σε ρίξουν σε στιλιστικές παγίδες!

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της!

Jean jacket & πουκάμισα
Για τις ημέρες που πας για δουλειά ή για τα βράδια που θα βγεις για ποτό και η θερμοκρασία είναι ελαφρώς πεσμένη, μπορείς να φορέσεις ένα ντένιμ πουκάμισο. Ανάδειξέ το με το δικό σου τρόπο, όπως να αφήσεις ανοιχτά τα κουμπιά, ή να ανοίξεις τα κάτω κουμπιά, να το δέσεις και να το κάνεις crop top, ή απλά να μαζέψεις τα μανίκια. Θα το βρεις σε διάφορες αποχρώσεις του μπλε, με βολάν και άλλα διακοσμητικά στοιχεία. Όσον αφορά στα ντένιμ τζάκετ, ξέρεις ότι δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου. Τα φοράς το φθινόπωρο με τα αγαπημένα σου items, ενώ το χειμώνα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν layering μέσα από το παλτό σου.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Jean φούστες & shorts
Δύο κομμάτια που αγαπάμε κάθε σεζόν γιατί είναι και sexy και casual και μπορούμε να τα “μεταμορφώσουμε” εύκολα. Τύπου με grunge στιλ, vintage, rock κ.λ.π.. Στη συγκεκριμένη στήλη θα βρεις σίγουρα μια γραμμή που να ταιριάζει στη δική σου σιλουέτα. Επίσης, μπορείς να βρεις αυτά τα items με τα πιο hot στοιχεία της νέας σεζόν, όπως είναι τα patchworks, το φθαρμένο τελείωμα και τα ξεβάμματα. Μην ξεχνάς ότι μπορείς άνετα να τα φορέσεις και το χειμώνα με μαύρο καλσόν και πουλόβερ.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Jean παντελόνια
Τα αγαπάμε. Για την ακρίβεια τα λατρεύουμε. Τα τζιν δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα και σίγουρα δεν υπάρχει ιδανική περίοδος για να τα φορέσεις, καθώς έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο κάθε μήνα και κάθε σεζόν. Σου έχουμε ήδη αναφέρει ότι δυναμικό comeback κάνουν τα χαμηλοκάβαλα, παρόλο που τα ψηλόμεσα και mom jeans δεν είναι σε θέση να μας αποχαιρετήσουν ακόμα. Επίσης, και σε αυτή την κατηγορία θα δεις έντονα το στοιχείο των patchworks και πολλών ακόμα in fashion στοιχείων που υπόσχονται να κάνουν το look σου ακόμα πιο μοναδικό!

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Read More

And More