Βάλε χρώμα στα χειμερινά σου σύνολα και άλλαξε την διάθεση σου με μία κίνηση

Μπορεί να έχουμε συνδέσει το χειμώνα με το μαύρο χρώμα και γενικά με πιο σκούρες παλέτες χρωμάτων, παρόλα αυτά το χρώμα δεν λείπει ποτέ από τις χειμερινέ κολεξιόν. Σίγουρα ο φετινό χειμώνας με την καραντίνα είναι πολύ διαφορετικός. Ένα παραπάνω λόγος λοιπόν να βάλουμε χρώμα στην ζωή μας είναι γιατί κυρίως θα μας φτιάξει την διάθεση. Σίγουρα τα σκουρόχρωμά σύνολα δίνουν πιο minimal αίσθηση και βολεύουν γιατί δεν χρειάζεται να κάνεις και πολλούς χρωματικούς συνδυασμούς. Όμως έρευνες έχουν δείξει ότι τα χρώματα ανεβάζουν την διάθεση και σίγουρά θα σου φτιάξουν την μέρα. Κάνε μικρές προσθήκες για αρχή και όταν νιώσεις έτοιμη φορέσεις κάτι πιο τολμηρό. Βάλε χρώμα στα σύνολα σου και θα μας θυμηθείς.

Πάρε ιδέες από τα it girls και κάνε μία αλλαγή στην εμφάνιση σου χρησιμοποιώντας  όμορφα χρωματιστά ρούχα που θα σε ανανεώσουν.

Συνδύασε ένα χρωματιστό κασκόλ στην εμφάνιση σου και δώσε χρώμα ακόμη και στο πιο μουντό σύνολο.

Τα χρωματιστά παλτό κάνουν αμέσως ένα σύνολο colorful δίνουν δυναμισμό και σίγουρα ξεχωρίζουν. Τόλμησε ένα πανωφόρι με χρώμα και σπάσε την μονοτονία του μαύρου.

Μπορείς με μία απλή κίνηση να δώσεις σε ένα basic σύνολο άλλο αέρα, πρόσθεσε σε ένα τζιν look ένα χρωματιστό πουλόβερ και ανανέωσε με μία απλή κίνηση ένα καθημερινό σου ρούχο.

Αποχρώσεις όπως η τερακότα είναι σπάνιες οπότε αν την επιλέξεις τότε σίγουρα θα κάνεις την διαφορά.

Ένα ροζ πανωφόρι θα δώσει μία γλυκιά αίσθηση στο σύνολο σου ενώ είναι μία απόχρωση που κολακεύει όλες σχεδόν τις επιδερμίδες.

Τονωτικές χρωματιστές προσθήκες στα σύνολα σου θα δώσουν άλλο αέρα στο χειμερινό σου στιλ. Δοκίμασε να κρατήσεις μία χρωματιστή τσάντα ή να βάλεις ένα ζιβάγκο με έντονο χρώμα μέσα από ένα basic παλτό.

Για τις πιο τολμηρές οι neon αποχρώσεις είναι μία επιλογή που δινει αμέσως cool ύφος στο ντύσιμο και απογειώνει τον συνδυασμό.

Τie dye κομμάτια που θα τονώσουν τα μονόχρωμα πανωφόρια και θα δώσουν στο σύνολο σου ένα street style στοιχείο.

Παστέλ hoodie και τσάντα, ιδανικά για να τα συνδυάσεις με τα βασικά σου χειμωνιάτικα ρούχα και να δώσεις χρώμα με απλή κίνηση στο ντύσιμο σου.

Το φούξια φαίνεται να γίνειτα το χρώμα της πιο περίεργης σεζόν αφού με την πανδημία να χρειαζόμαστε έντονες αποχρώσεις για να ξορκίσουμε το κακό.

Τέλος οι αγαπημένες μας φόρμες ας αποκτήσουν χρώμα, τις φοράμε όλη μέρα και θέλουμε να έχουν ένα πιο cute ύφος.

 

 

Read More

And More