Wanna be on top?

Βίκυ Καγιά: 10 κομμάτια που θέλουμε να κλέψουμε από την ντουλάπα της!

Έχει χαρακτηριστεί από πολλές γυναίκες ως η πιο στιλάτη Ελληνίδα και δίολου άδικα, μιας και η Βίκυ Καγιά γνωρίζει πολύ καλά πως να αναδεικνύει τις τελευταίες τάσεις της μόδας, διατηρώντας το προσωπικό της στιλ. Fashion icon, style expert, κριτής στο πιο επιτυχημένο fashion show και co founder της μοναδικής fashion σχολής στην Ελλάδα η Bίκυ Καγιά βρίσκεται στο… top του style!

Αν την παρακολουθείς στο social είναι εύκολο να καταλάβεις ότι ανήκει σε αυτές τις γυναίκες που απλά το… έχουν.

Effortless και πάντα στιλάτη καταφέρνει να δείχνει ότι δεν προσπαθεί καθόλου, αλλά πάντα μα πάντα έχει αυτό που θέλεις κι εσύ στο look σου: το fashion twist που ξεχωρίζει. Μελετώντας το προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακάλυψα μερικά κομμάτια που αγαπάει ιδιαίτερα και τα φοράει πέρα από τάσεις και trends. Ποια είναι αυτά και πως τα συνδυάζει η διάσημη κριτής;

Πάμε να δούμε τα 10 κομμάτια που ξεχωρίζει και σίγουρα θα σου πρότεινε να τα φορέσεις και εσύ!

Wanna be on top;

Φωτογραφίες @vickykaya_

 

1.Τζιν ολόσωμη φόρμα!

Η ολόσωμη φόρμα είναι ένα κομμάτι κλειδί και η Βίκυ Καγιά τις λατρεύει και τις φοράει συνέχεια το καλοκαίρι σε ανοιχτά χρώματα αλλά και τον χειμώνα σε πιo dark αποχρώσεις. Παρόλα αυτά εμείς θέλουμε την τζιν ολόσωμη φόρμα που φόρεσε λίγο καιρό πριν και συνδύασε με τζιν slingbacks επίσης δημιουργώντας νέο total stylish denim σύνολο. Κομμάτι που φοράς όλες τις εποχές και πέρα από τάσεις.

2. Αnkle boots

Αγαπημένο μποτάκι για τον χειμώνα και σίγουρα ένα κομμάτι που δεν θα φύγει ποτέ από τις τάσεις αφού κάθε σεζόν υπάρχει μία στιλάτη εκδοχή του για να υιοθετήσεις. Η Βίκυ τα φοράει συχνά με mini leather φούστες και απλά… κόβει την ανάσα!

3. Oversized πουλόβερ

Μία επιλογή λίγο grunge που η Βίκυ την φοράει με τον καλύτερο τρόπο. Διαλέγει φαρδιά πουλόβερ σε γήινες αποχρώσεις και τα συνδυάζει με αρβυλάκια, δίνοντας νέο αέρα στο casual στιλ.

4. Leopard σακάκι

To leopard είναι ένα print που όλοι οι fashionistas αγαπάνε και φοράνε σταθερά. Η Βίκυ επιλέγει ένα σακάκι σε αυτό το διαχρονικά κομψό print και το συνδυάζει με punk style loafers σε παρόμοιο ύφος και στιλάτα γυαλιά ηλίου.

5. Μάλλινο παλτό

Πολλές φορές αναρωτιόμαστε, ειδικά τώρα που ξεκινάει η χειμερινή σεζόν, τι παλτό να αγοράσουμε. Για την Βίκυ η απάντηση είναι ξεκάθαρη, μάλλινο μαύρο παλτό που φοράει πιστά και του δίνει french style με μεταλλικά vintage style πέδιλα.

6. Ανδρικό πουκάμισο

Αξεπέραστη επιλογή και η Βίκυ το ξέρει πολύ καλά. Συχνά το συνδυάζεις με camel παντελόνια σε every day styling ή με το αγαπημένο της μαγιό το καλοκαίρι.

7. Βlack dress

Δεν λείπει από καμία ντουλάπα και βεβαίως η Βίκυ έχει το τέλειο μαύρο φόρεμα, αέρινο με τέλειο σχέδιο στους ώμους σε minimal ύφος που όμως απογειώνει με τα sparkling παπούτσια της.

8. Μεταξωτό φόρεμα

Το μεταξωτό φόρεμα είναι ένα must have στην ντουλάπα μας και η Βίκυ σίγουρα το ξέρει αυτό. Αγαπάει τα φίνα υφάσματα και τα υπέροχα σχέδια. Έτσι ένα τέτοιο φόρεμα δεν θα έλειπε από την ντουλάπα της αλλά το συγκεκριμένο είναι σίγουρα και αυτό που θα της… κλέβαμε. Σε φανταστικό χρώμα με wrap σχέδιο και πολύ λεπτές τιράντες σίγουρα είναι μία μοναδική επιλογή.

9. Ανδρικό παντελόνι

Σε κλασική γραμμή που πάντα δίνει το σωστό masculine ύφος στην εμφάνιση, η Βίκυ επιλέγει με λίγο άνοιγμα στο κάτω μέρος και του δίνει ισορροπία συνδυάζοντας το με θηλυκό bustier top.

10. Κουστούμι

Φέτος ειδικά τα έχει αγαπήσει και τα φοράει σε όλες τις εκδοχές: sequin, leopard και χρωματιστά δείχνουν τέλεια πάνω της και σίγουρα είναι μία διαχρονική πρόταση για στιλάτη εμφάνιση. Εγώ θα κλέψω το Victoria Beckham που έβαλε πρόσφατα σε pistachio απόχρωση και λευκό πουκάμισο σε μια super stylish εμφάνιση.

Read More

And More