Βραδινή έξοδος: Ιδέες από τις διάσημες για τις εμφανίσεις σου αυτό το ΣΚ!

Έχουμε σιγά σιγά γυρίσει στους παλιούς μας ρυθμούς, βγαίνουμε, πάμε για φαγητό, για ποτό, επιτέλους ήρθε καλοκαίρι.

Πολλές φορές παρόλα αυτά αναρωτιέσαι τι φοράω το βράδυ, ώστε να έχω style και sexy ύφος αφού το καλοκαίρι σε προδιαθέτει για εμφανίσεις πιο ξεχωριστές!  Αλλιώς θα ντυθείς αν πας σε ένα μπαράκι συνοικιακό για ένα ποτό, κι αλλιώς αν  θα βγεις με το αγόρι σου, αλλά το ζητούμενο  είναι πάντα το ίδιο, να είσαι όμορφη και εντυπωσιακή.

Τι φοράς λοιπόν στη καλοκαιρινή βραδινή σου έξοδο; Είναι σίγουρα ένα δίλημμα που έχεις βρεθεί πολλές φορές καθώς κοιτάζεις την ντουλάπα σου ανέκφραστη!Οι εποχές έχουν αλλάξει πλέον και οι τόνοι έχουν πέσει αρκετά στο ντύσιμο. Δεν ντυνόμαστε το βράδυ πολύ glam και τις περισσότερες φορές φοράμε ρούχα που φορούσαμε όλη μέρα στην δουλειά αφού πάμε για ποτό αμέσως μετά. Μία βόλτα έξω θα σε πείσει πως ό, τι κι αν γίνει οι γυναίκες θα συνεχίσουν να θέλουν να ντύνονται και να είναι προσεγμένες.

Σήμερα θα δούμε μαζί ένα μεγάλο αφιέρωμα με εμφανίσεις για όλες τις περιστάσεις και όλα τα style με βάση τα look που έχουν οι διάσημες και που ανακάλυψα στο instagram τους!Φορέματα top κοσμήματα και παπούτσια, θα τα δούμε όλα και θα πάριες πολλές ιδεές για την επόμενη έξοδο σου που ίσως να είναι και αυτό το ΣΚ!

@dualipa

To neon είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για την φετινή σεζόν και σίγουρα θα μπορέσεις να κάνεις την …διαφορά!Συνδύασε ένα top σε αυτη την απόχρωση με το αγαπημένο σου λευκό τζιν και κάνε μία αξέχαστε βραδινή εμφάνιση.

@victoriabeckham

Tο μαύρο χρώμα είναι πολύ δημοφιλές για το βράδυ αλλά πάντα υπάρχουν κομμάτια που θα σε κάνουν να το φορέσεις με νέο style. Eνα ρομαντικό πουκάμισο συνδυασμένο με classic παντελόνι θα δώσει σοφιστικέ ύφος και είναι τέλειο για dinner night out ή επίσημο κάλεσμα κάπου για coctail.

@alexachung

Off shoulder σχέδιο σε top είναι ότι καλύτερο για βραδινή εμφάνιση, ειδικά αν το συνδυάσεις και με cute hairclips όπως η Alexa έχεις μία στιλάτη λύση για βράδυ έξω.

@lilyrosedepp

Tα κορμάκια είναι super sexy επιλογή για το βράδυ. Επίσης μπορείς να φορέσει το μαγιό σου με το τζιν σου η ένα shorts και να έχεις το ίδιο αποτέλεσμα ειδικά στις διακοπές ώστε να μην κουβαλάς πολλά ρούχα.

 

@haileybieber

Tα ρούχα με ανοιχτή πλάτη είναι από τις πιο θυληκές εκδοχές και σίγουρα αφήνουν ένα μυστήριο που προσθέτουν extra style στις βραδινές σου εμφανίσεις.Ποτέ με σουτιέν και πάντα με ωραίο μαύρισμα.

@kyliejenner

Tο κλασικό πουά γίνεται μία πολύ ωραία επιλογή για βράδυ ειδικά σε φόρεμα συνδυασμένο με minimal πέδιλα ή εσπαντρίγιες!Διακριτικά κοσμήματα θα ολοκληρώσουν το look σου.

@vikykaya_

Τα χρωματιστά φορέματα σε mini γραμμή αποτελούν μία φανταστική λύση για έξοδο, άνετα χαριτωμένα και στιλάτα!Τα συνδυάζεις με εσπαντρίγες και έχεις μία υπέροχη εμφάνιση.

@kaiagerber

Tο lingerie dress είναι αξεπέραστο και το καλοκαίρι! Σου δίνει αυτό το sexy vibe που αναζητάς ειδικά στο βράδυ και είναι από μόνο του μία fashion εμφάνιση.

@emrata

Ένα φόρεμα σε minimal γραμμή και το σωστό mini μήκος αποτελεί ίσως την πιο στιλάτη και sexy επιλογή για βραδινές εξόδους του καλοκαίρι.Ειδικά αν αποφύγεις το μαύρο ακόμη καλύτερα!

@katemossagency

Flroal mini φόρεμα σε αποχρώσεις που σου ταιριάζουν!Η Kate Moss σπάνια φοράει κάτι πέρα απο γκρι και μαύρο αλλά ακόμη και αυτή υπέκυψε σε αυτό το απόλυτα summer look!

@bellahadid

Ένας ώμος!Φόρεμα ή top δεν έχει σημασία αυτό το style φοριέται άνετα τα βράδια το καλοκαίρι και δίνει μυστηριώδη αέρα στο σύνολο σου. Χωρίς κολιέ αλλά με εντυπωσιακά σκουλαρίκια αν θες και κοσμήματα.

@kimkardashian

Αποκαλυπτικό ντεκολτέ! Το καλοκαίρι θέλουμε να αναδείξουμε το σώμα μας και επιλέγουμε ρούχα που κολακεύουν τα πιο δυνατά μας σημεία!Το ντεκολτέ είναι ένα πολύ αισθησιακό σημείο και σίγουρα με ένα σωστό φόρεμα που το τονίζει έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

@despo1navandi

Ένα στιλάτο shorts συνδυασμένο με μεταξωτό πουκάμισο είναι η πρόταση της Δέσποινας Βανδή που μας αρέσει πάρα πολύ και σίγουρα πρόταση που μπορείς να φορέσεις σε ποτό σε κάλεσμα ή dinner!

 

Read More

And More