Wanna be on top; Ακολούθησε τους style κανόνες της Bίκυς Καγιά!

Fashion icon, style expert, κριτής στο πιο επιτυχημένο fashion show και co founder της μοναδικής fashion σχολής στην Ελλάδα η Bίκυ Καγιά βρίσκεται στο…top του style!

Σήμερα το βράδυ είναι ο τελικός του GNTM και όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία την νικήτρια του τόσο επιτυχημένου φετινού κύκλου, η Βίκυ σε όλα τα επεισόδια εμφανίστηκε με μοναδικές δημιουργίες πάντα με τον so stylish ύφος που την χαρακτηρίζει.

Αν την παρακολουθείς στο social είναι εύκολο να καταλάβεις ότι ανήκει σε αυτές τις γυναίκες που απλά το…έχουν.

Effortless και πάντα στιλάτη καταφέρνει να δείχνει ότι δεν προσπαθεί καθόλου, αλλά πάντα μα πάντα έχει αυτό που θες και εσύ στο look σου, το fashion twist που ξεχωρίζει!

Ακολούθησε τους fashion κανόνες της και ανέβα και εσύ στην κορυφή !

Ακόμη και ένα basic σύνολο με λευκό παντελόνι και μαρινιέρα μπορεί να γίνει so cool με τα τέλεια παπούτσια. Εδώ η Βίκυ φοράει leopard και δημιουργεί ένα look με κομμάτια που όλες έχουμε κάνοντας την διαφορά!

Οι ολόσωμες φόρμες είναι κομμάτια κλειδιά που όλες πρέπει να έχουμε.Σε cargo style συνδυασμένη με signature shoes και basic top μπορεί να γίνει ένα τέλειο all day stylish ντύσιμο για καθε εποχή πέρα από τάσεις και trends.

Έρχονται γιορτές και τα sequin σύνολα είναι αυτά που κερδίζουν τις εντυπώσεις. Η Bίκυ εδώ δίνει μαθήματα styling έχει συνδυάσει μία sequin mini φούστα με sheer πουκάμισο και metallic πέδιλα σε ένα ρεβεγιόν look που όλες θα θέλαμε!

Το καλοκαίρι οι γραμμές που επιλέγει είναι άερινες και πάντα μένει πιστή στα signature shoes που της αρέσουν όλη την σεζόν. Μένει μακριά από cuts και προτιμά φόρμες minimal στα καλοκαιρινά της σύνολα.

Βελούδο για πάντα! Η Βίκυ ξέρει ότι αυτό το ύφασμα είναι all time classic και το προτιμά στα tuxedo σύνολα της. Τέλεια συνδυασμένο με ανδρικό πουκάμισο platform shoes και διακριτικά αξεσουάρ!

Ένα γούνινο παλτό είναι επένδυση. Η Βίκυ ακολουθεί την boem σχολή και αγαπάει τα mogolian coats με ζώνη και όγκο θα δώσουν στις χειμερινές σου εμφανίσεις editorial mood!

Minimal sexy! Ενας κανόνας που δεν σταματά να ακολουθεί ποτέ! Στενές γραμμές με ντραπαρίσματα και μήκος που δίνει sex appeal όσο χρειάζεται!Μία τέτοια εμφάνιση θέλει ένα cool παπούτσι και τίποτα από αξεσουάρ!

Αll day chic. Γήινες αποχρώσεις για τις καθημερινές απαιτητικές μέρες για να δίνουν χαλαρή χρωματική αίσθηση αλλά πάντα με μία fashion πινελιά που εδώ είναι οι west booties.

 

Grey is the new black! Πάντα αυτό το χρώμα τραβάει την προσοχή και ναι όλοι οι άνθρωποι της μόδας λατρεύουν το total black αλλά ένα grey look δίνει πάντα το stylish αποτέλεσμα που θες.

Τweed jacket! Βάλτο στην ντουλάπα σου και δώσε ακόμη και στο jean σου μία new style εικόνα. Η Βίκυ το αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο αφαιρώντας του τον lady like χαρακτήρα που το έχουμε συνηθίσει!

 

Φωτογραφίες : @vickykaya_

Read More

And More