Winter style:Τα it girls σου δίνουν styling tips για να παραμείνεις στιλάτη στο κρύο!

Το χειμώνα το styling είναι λίγο δύσκολο ειδικά όταν πέφτει ο υδράργυρος και το μόνο που θες να φορέσεις είναι το purffer jacket σου και τ ι π ο τ α άλλο!Τα πανωφόρια σίγουρα είναι το βασικό κομμάτι για να χτίσεις μία εμφάνιση και με βάση αυτό μπορείς να δώσεις στο look σου μία stylish εικόνα.

Το θέμα είναι πως παραμείνεις στιλάτη τον χειμώνα με το πρώτο ζητούμενο να είναι η ζέστη και η άνεση αλλά σίγουρα τα fashion girls θέλουν να έχουν και ένα τέλειο fashion look.

Σήμερα θα πάρουμε μαθήματα από τις διάσημες που ξέρουν ότι ποτέ μα ποτέ δεν πρέπει να χάνεις το style σου ακόμη και αν έξω χιονίζει!

 

Πάμε να δούμε look με πανωφόρια και winter styling που θα σου δώσουν ιδέες για τις επόμενες κρύες μέρες.

H Hailey Baldwin επιλέγει ένα leather jacket και δημιουργεί ένα cool urban styling με βάση αυτό και ένα ζεστό basic top, άνετο παντελόνι και street style sneakers. Kρατάει το ίδιο τόνο στα χρώματα black & white , και κρατάει minimal style και στα αξεσουάρ της με μαύρα γυαλιά και χρυσούς tiny κρίκους!

Το απόλυτο french icon Jean Damas επιλέγει shearling jacket με κλασικό jean παντελόνι τις βροχερές μέρες αλλά κάνει την διαφορά με suede berry μπότες δίνοντας στο σύνολο της ένα twist. Tα shearling jacket είναι φέτος μεγάλη τάση σε πανωφόρια και εφόσον έρχεται black friday …go  for it!

H Kaia Gerber συνδυάζει ένα leather army jacket με jean ζεστό πουλόβερ και αρβυλάκια ενώ δίνει το styling στοιχείο με ένα bucket hat σε καρό. Τα αξεσουάρ τον χειμώνα είναι βασικά και αν θες να κάνεις την διαφορά απέφυγε τα κλασικά σκουφάκια και παίξε με new style hats.

H Βella Hadid δίνει μία ωραία ιδέα συνδυάζοντας ένα cargo σύνολο με ένα ζεστό ζιβάγκο από μέσα και chunky boots. Mια street style πρόταση με την οποία μπορείς να αξιοποιήσεις ένα all season σύνολο και να το δώσεις χειμερινό χαρακτήρα με ένα μάλλινο top.

Η Cara Delevingne συνδυάζει παλτό με hoodie κλασική αξία αλλά δίνει μία πιο stylish εικονα προσθέτοντνας ένα chain χρυσό κολιέ, σκούφο και preppy κάλτσες που φαίνονται από τα sneakers της. Οι κάλτσες εκτός από ζέστη μπορούν να σου δώσουν και τέλειο style στην εμφάνιση σου αρκεί να διαλέξεις τις σωστές.

 

H Anna Wintour κρατάει το statememt style της ακόμη και τις κρύες μέρες, δεν αποχωρίζεται τα prints oύτε σε φόρεμα ούτε και στο παλτό της. Μία color αίσθηση που θα δώσει στο χειμερινό σου σύνολο άλλον αέρα και μάλιστα με την υπογραφή της Anna Wintour που είναι πάντα πολύ μπροστά δίνοντας σου μία ιδέα και απόλυτο lady look μέσα στον χειμώνα.

Η Gigi Hadid δίνει new style σε ένα καρό σακάκι και το συνδυάζει σε τέλειο urban look με ψηλόμεσο jean και west booties ενώ κάνει την ανατροπή με ένα athleisure hat που δίνει τέλειο ύφος στο σύνολο της. Κάνε update τα ρούχα που έχεις στην ντουλάπα και φόρεσε τα όλο τον χρόνο ακόμη και όταν ο καιρός δεν μοιάζει να είναι για αυτά!

H Kendall Jenner επιλέγει ένα leather παλτό με γούνα αλλά του δίνει πιο street style με jean και army μπότες!Μπορείς και εσύ να φορέσεις με new mood ρούχα που έχεις μόνο για επίσημες εμφανίσις και  να τα χαρείς όλη την σεζόν.

Οffice style τις κρύες μέρες σου δείχνει η Selena Gomez αλλά όχι δεν θα φορέσει μαύρα, παίζει με τις αποχρώσεις του μωβ και έτσι κάνει ένα color σύνολο που μας αρέσει πολύ!Βάλε και εσύ χρώμα στις χειμερινές σου εμφανίσεις και θα σου αλλάξει όχι μόνο το style αλλά και η διάθεση.

 

Η Meghan Μarkle κάνει τον τέλειο συνδυασμό black & blue!Τα περισσότερα ρούχα μας έχουν αυτά τα χρώματα και σίγουρα είναι καιρός να τα φορέσεις μαζί!Η Markle συνδύασε τέλεια μπλε κλασικό παλτό με μαύρα αξεσουάρ και σου δίνει ιδέα για το απόλυτο winter look.

Φωτογραφίες Getty Images

 

 

 

 

Read More

And More