Χριστουγεννιάτικο πουλόβερ: Το season πλεκτό που μας βάζει (κατευθείαν) σε εορταστικό mood!

Τα χριστουγεννιάτικα πουλόβερ είναι ένα season κομμάτι που όλες ( θέλουμε να) έχουμε στην ντουλάπα μας! Με έντονα χρώματα γιορτινά μοτίβα αυτό το πουλόβερ σε βάζει κατευθείαν σε γιορτινό mood!Ιδανικό για τις μέρες που θα βγεις να κάνεις shopping αλλά και για τα in door σύνολα των εορτών.Αν είσαι από αυτές που λατρεύουν τις γιορτές τότε αυτό το πλεκτό δεν πρέπει να απουσιάζει από το style σου!

Είναι το κομμάτι-κλειδί που μπορεί να απογειώσει ακόμα και το πιο απλό σύνολο και να το μετατρέψει σε festy look!Άλλοτε κλασικό κόκκινο, άλλοτε πολύχρωμο ή με ένα slogan το χριστουγεννιάτικο πουλόβερ παραμένει ένα must. Βάλε τα  όμορφα χριστουγεννιάτικα πουλόβερ στο ντύσιμο σου και ανανέωσε το στιλ σου τώρα με τον πιο όμορφο τρόπο!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Claudia Schiffer (@claudiaschiffer)

Oι fashionistas λανσάρουν εμφανίσεις συνδυάζοντάς  τα αγαπημένα χριστουγεννιάτικα πουλόβερ με τζιν ή με σατέν φούστες και μας δίνουν inspo για τις εορταστικές μέρες που έρχονται! Βάλε το γιορτινό πουλόβερ και απόλαυσε αυτές τις γιορτές με cozy festy style!Αν πάλι θες να αποκτήσεις ένα δες παρακάτω μερικές προτάσεις μας:

Μarks & Spencer

Modivo

Loewe

H&M

Μango

Alex Mill

Bottega Veneta

 

 

Read More

And More