Ζακέτα: Πώς φοράς με στιλ το πλεκτό κομμάτι που είναι ο σύμμαχός σου με αυτόν τον καιρό

Τα πανωφόρια που φοριούνται σταθερά την άνοιξη είναι: καμπαρντίνες, σακάκια, bomber jacket και βεβαίως οι αγαπημένες μας ζακέτες. Με σχέδια ή χωρίς, μακριές ή cropped, σε έντονες αποχρώσεις και ιδιαίτερα μοτίβα, όλες έχουμε μία ζακέτα στην ντουλάπα μας και πίστεψέ μας τώρα είναι ο κατάλληλος καιρός για να την φορέσεις. Είναι από τα πιο κομψά και all time classic κομμάτια της συλλογής μας και είναι ιδανικές για την άνοιξη εφόσον το κρύο επιτρέπει λιγότερο βαριά πανωφόρια χωρίς επένδυση γούνες κλπ. Παρατηρώντας τα social βλέπουμε ότι it girls φαίνεται να δείχνουν μια ιδιαίτερη προτίμηση στις ζακέτες και μάλιστα τις φοράνε στην καθημερινότητά τους με έναν σωρό διαφορετικούς τρόπους κάνοντας εμφανίσεις που όλες μπορούμε να αντιγράψουμε.

Η πλεκτή ζακέτα ίσως σου φαίνεται το πιο βαρετό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου, όμως αυτήν τη στιγμή βρίσκεται ξανά στην κορυφή των spring trends. Δεν είναι τυχαίο που η  Alexa Chung δεν σταματάει ποτέ να την φοράει όσα χρόνια και να περάσουν. Τώρα λοιπόν μπορείς και εσύ να συνδυάσεις την ζακέτα σου σε ένα ανοιξιάτικο σύνολο. Εμείς θα σου δώσουμε έμπνευση με μερικές stylish εμφανίσεις από το Instagram που έχουν σαν top τα αγαπημένο αυτό πλεκτό κομμάτι.

@monikh

Οι γήινες αποχρώσεις όπως καφέ και τερακότα στις ζακέτες δίνουν αμέσως class και συνδυάζονται τώρα με λευκά παντελόνια ή και φόρμες σε τέλειο outfit.

@aninebing

Aκόμη και στο γραφείο η ζακέτα σου συνδυασμένη με το τζιν σου αποτελεί πρόταση και μάλιστα δεν χρειάζεται κανένα πανωφόρι με αυτό το outfit.

@emilisidlev

Οι ρίγες πάντα ήταν ένα αγαπημένο μοτίβο για τις ζακέτες και ειδικά οι φαρδιές σε έντονα χρώματα δημιουργούν ένα stylish look με μία μόνο κίνηση. Φόρεσέ τις με φαρδιά παντελόνια και color pumps.

@wethepeoplestyle

Oι ζακέτες που θυμίζουν κολέγιο έχουν στενή γραμμή και κλείνουν με φερμουάρ. Τις φοράς με ψηλόμεσα τζιν και δημιουργείς spring looks που έχουν χρώμα και άποψη.

@naaomiross

Καρό ζακέτες! Τί πιο ανοιξιάτικο από αυτό. Συνδύασέ τις με τζιν και άνετα παντελόνια και βάλτες από μέσα για new shape.

@anoukyve

Μια ζακέτα σε crop γραμμή μπορεί να γίνει το τέλειο top για μία φούστα και να δημιουργήσεις έτσι πολλά new looks με κομμάτια που ήδη έχεις.

@carodaur

Οι κλασικές ζακέτες μπορούν να ανανεωθούν αν κουμπώσεις μόνο τα πάνω κουμπιά και αφήσεις την κοιλιά να φαίνεται, όταν βεβαίως ο καιρός το επιτρέπει.

@tesshell

Τέλος, οι tweed ζακέτες συνδυάζονται με denim κομμάτια και γίνονται πιο every day ρούχα που φοράς με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Read More

And More